-
September 5th, 2013, 19:05
آیا میشود به آمارهای آپ تایم سایت webhostingstuff.com استناد کرد ؟
سلام به دوستان
من برای گرفتن هاست به وب سایت تعدادی از هاستینگ ها مراجعه کردم . بعضی از اونا لینک آپ تایم از سایت www.webhostingstuff.com قرار داده بودند من گزارش آپ تایم سالیانه اون هاستینگ رو در وب هاستینگ استاف دیدم . مثلا در ماه های جولای و جون 100% آپ تایم بوده - تو اخبار داخل خود هاستینگ برای اطلاع مشتریان نوشته شده بود که سرور در تاریخ مثلا تیر و مرداد ماه به مدت 18 ساعت قطع شده .
اگر طبق گفته هاستینگ سرورشون تو این ماه قطعی داشته چرا در گزارش مانیتورینگ سایت وب هاستینگ استاف گزارش داون بودن درج نشده .!
پیشاپیش ممنون از پاسختون
-----------------------------------------------------------
Come as you are, as you were , as I want you to be
-
-
September 5th, 2013 19:05
# ADS
-
September 5th, 2013, 19:42
عضو دائم
پاسخ : آیا میشود به آمارهای آپ تایم سایت webhostingstuff.com استناد کرد ؟

نوشته اصلی توسط
unforgiven747
سلام به دوستان
من برای گرفتن هاست به وب سایت تعدادی از هاستینگ ها مراجعه کردم . بعضی از اونا لینک آپ تایم از سایت
www.webhostingstuff.com قرار داده بودند من گزارش آپ تایم سالیانه اون هاستینگ رو در وب هاستینگ استاف دیدم . مثلا در ماه های جولای و جون 100% آپ تایم بوده - تو اخبار داخل خود هاستینگ برای اطلاع مشتریان نوشته شده بود که سرور در تاریخ مثلا تیر و مرداد ماه به مدت 18 ساعت قطع شده .
اگر طبق گفته هاستینگ سرورشون تو این ماه قطعی داشته چرا در گزارش مانیتورینگ سایت وب هاستینگ استاف گزارش داون بودن درج نشده .!
پیشاپیش ممنون از پاسختون
محاله 18 ساعت قطعی در وب هاستینگ استاف ثبت نشه
یقینا یکی از سرورها ی زیر مجموعه قطعی داشت
سرور اصلی که سایت روش قرار داره با سرورهای زیر مجموعه جدا هست یعنی اون سرورها هرچی داون داشته باشن در رتبه ی سروره سایت اصلی تاثیری نداره
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
-
September 5th, 2013, 21:13
عضو انجمن
پیش فرض آیا میشود به آمارهای آپ تایم سایت webhostingstuff.com استناد کرد ؟
متاسفانه نه .
webhostingstuff فقط میتواند آپتایم سرور سایت هاستینگ را نمایش دهد
اگر سایت شرکت هاستینگ، از یک شرکت دیگر هاست بگیرد، webhostingstuff اطلاعات یک سرور دیگر را نمایش خواهد داد
پس فقط در یک مورد میشود استناد کرد: که مدیر سایت از هاست همان سروری به شما بدهد که سایت خودش بر روی آن است.
اما راه اینکه آپتایم یک سرور را به صورت تقریبی بفهمید:
از آی پی سروری که تصمیم دارید ازش هاست خرید کنید ،هو ایز بگیرید ،و لیست سایتهایی که روی آن آی پی هستند را در بیاورید ، و با ادمین های آن سایتها تماس بگیرید و بپرسید که آیا از ان هاستینگ راضی هستند یا نه....
* آی پی (و یا دی ان اس) را از ادمین سروری که میخواهید ازش هاست بگیرید، دریافت کنید.
* سایت برای نمایش مشخصه آی پی
robtex.com
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از 30SecondToMars به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2013, 11:21
پس حدسی که میزدم درست بود . لینکی از سروری که آپ تایم بالایی داره رو داخل سایت برا جذب مشتری گذاشته و ممکنه برای مشتری از سرور های زیر مجموعه هاست ارائه بده که معلوم هم نیست سرورشون چه اوضاعی داره .
به نظر شما این یکجور دور زدن مشتری نیست ؟!!!
-
-
September 6th, 2013, 15:25
به نظر شما این یکجور دور زدن مشتری نیست ؟!!!
به هر حال قطعی پیش میاد ((داخل همه سرورها)) اما بهتره آپتایم سرورهای مختلف monitoring بشه.
یا اینکه اگر graph یا آماری گذاشته میشه ذکر کنند که این گزارشات مربوط به فلان سرور برای استفاده فلان هست.
-
-
September 6th, 2013, 16:17
عضو انجمن
سایت مذکور فقط سایت اصلی شرکت ها رو میزبانی می کنه ... و برای همه شرکت ها همین هست.
کسی قصد دور زدن نداره ، ولی شرکت هایی که شفافیتشون بالاست ، لینک آپتایم تمام سرورهاشون رو عمومی می کنند.
-
-
September 6th, 2013, 17:52
سایت مذکور فقط سایت اصلی شرکت ها رو میزبانی می کنه ... و برای همه شرکت ها همین هست.
کسی قصد دور زدن نداره ، ولی شرکت هایی که شفافیتشون بالاست ، لینک آپتایم تمام سرورهاشون رو عمومی می کنند.
هاستینگ هایی که با مشتری رو راست هستند و در مورد سرویسشون شفاف سازی می کنن که حسابشون جداست . منظور من هاستینگ هایی هست که تو این بل بشو فروش هاستینگ دارن و به هر نحوی که شده میخوان مشتری جلب میکنن .
حتما نمونه هاشو داخل همین فروم خوندید که چقدر شاکی دارند . منظور من اونا هستند که متاسفانه تعدادشون هم داره زیاد میشه .
-
تعداد تشکر ها از unforgiven747 به دلیل پست مفید