بله كاملا حق با شماست و اين ديتا سنتر با دامنه ملي مشكل داره.
من به وسيله يك شركت امريكايي وارد مذاكره شدم و گفتم كه چند دامنه .ir دارم ولي باز هم ميگند كه مشكل داره و هر زمان امكان داره از ادامه كار جلوگيري كنند.
بله كاملا حق با شماست و اين ديتا سنتر با دامنه ملي مشكل داره.
من به وسيله يك شركت امريكايي وارد مذاكره شدم و گفتم كه چند دامنه .ir دارم ولي باز هم ميگند كه مشكل داره و هر زمان امكان داره از ادامه كار جلوگيري كنند.
اسپم میزنی چی کار؟خیلی با تحریم مشکل دارند!!!!
اگر می خواین پول لیکویید بدید من می تونم آفر های بسیار عالی از dedicatednow بگیرم!
مثلا الان یه آفر از dedicatednow دارم که این سرور :
Core2quad q9400
ram 8gb
2x500hdd
4,000gb پهنای باند
با cpanel می شود 140 ماهی اگر دوماه یک بار پول بدید .
ما داریم در مورد دیتا سنتر دیگه ایی حرف میزنیم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
دیتا سنتر تاپی هست dedicatednowايا اين ديتا سنتر در حد ليكوييدوب هست؟
ولی فکر نمیکنم به پای liquidweb برسه
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
نميدونم جاي اين سوال در اينجا هست يا نه ، ولي لطف ميكنيد اگر ديتاسنتر هايي رو معرفي كنيد كه در همون سطح liquidweb پشتيباني داشته باشن و سرور كاملا مديريت شده ارئه بدن و با ايران مشكلي نداشته باشند.
البته قيمت در درجه اخر براي من اهميت داره.
با تشكر
ما داریم خود دیتا سنتر رو مورد نظر میدیمبه نظر من با توجه به شرایط liquidweb برای ما ایرانیا تاپ نیست!
نه شرایط برای ایران
توی یه تاپیک دیگه باشه بهترهنميدونم جاي اين سوال در اينجا هست يا نه ، ولي لطف ميكنيد اگر ديتاسنتر هايي رو معرفي كنيد كه در همون سطح liquidweb پشتيباني داشته باشن و سرور كاملا مديريت شده ارئه بدن و با ايران مشكلي نداشته باشند.
البته قيمت در درجه اخر براي من اهميت داره.
با تشكر
من دینت سنتری رو در حد liquidweb ندیدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)