-
September 4th, 2013, 11:54
عضو انجمن
نمایش لود بالا و داون شدن سرور در vmware
سلام
یه سرور مجازی با مشخصات: cpu i7،8gb ram، centos 64bit دارم، که هرچند روز یک بار سرور به دلیل لود بالا داون میشه. (با استناد به ریپورت client vmware)
اما وقتی ریپورت از خوده سرور مجازی میگیرم. (با استفاده از دستور sar -u) تو همون ساعت لودی روی سرور نبوده...
خواستم بدونم این مشکل میتونه از سرور اصلی و vmwareباشه و اصلا ربطی به vps نداشته باشه؟
چون سروری با مشخصات بالا و درخواست و بازدید نسبتاً کم نمیتونه اینجوری کم بیاره و داون شه.
-
تعداد تشکر ها از nezar به دلیل پست مفید
-
September 4th, 2013 11:54
# ADS
-
September 4th, 2013, 13:17
عضو دائم
پاسخ : نمایش لود بالا و داون شدن سرور در vmware
نوشته اصلی توسط
nezar
سلام
یه سرور مجازی با مشخصات: cpu i7،8gb ram، centos 64bit دارم، که هرچند روز یک بار سرور به دلیل لود بالا داون میشه. (با استناد به ریپورت client vmware)
اما وقتی ریپورت از خوده سرور مجازی میگیرم. (با استفاده از دستور sar -u) تو همون ساعت لودی روی سرور نبوده...
خواستم بدونم این مشکل میتونه از سرور اصلی و vmwareباشه و اصلا ربطی به vps نداشته باشه؟
چون سروری با مشخصات بالا و درخواست و بازدید نسبتاً کم نمیتونه اینجوری کم بیاره و داون شه.
با سلام
سرور اصلیتون فکر کنم خیلی دیگه oversell داره مشکل از سرور اصلی هست اما خب باز هم طبق تجربه گفتم خدمتتون ممکنه مشکل جای دیگر هم باشه باید مدیر سرورتون برسی بکنه و جواب این سوال دقیق بستگی به ایشون داره.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
September 4th, 2013, 19:04
پاسخ : نمایش لود بالا و داون شدن سرور در vmware
منم این تجربه رو دارم میتونه از سنگین بودن سرور فروشنده هم باشه که ریبوت میده
-
-
September 4th, 2013, 19:39
-