-
September 1st, 2013, 13:05
عضو جدید
مشکل با ثبت دامنه
با سلام و عرض خسته نباشید
بنده قبلا از شرکتی به اسم پارس پرشیا سرویس میگرفتم، این شرکت کار خودشو پارسال متوقف کرد، الان یکی از دامین هایی که اونا واسم ثبت کردن داره منقضی میشه و باید حتما Renew کنم، تلفن اون اقا هم قطع شده، از کجا میتونم این قضیه رو پیگیری کنم؟ دامنه به اسم خودم ثبت شده، چطور میتونم کار تمدید رو انجام بدم یا دامین رو با احراز حویت خودم منتقل کنم به یکی دیگه از پنل هام مثل میهن وب هاست؟
ممنون میشم کمکم کنید
-
-
September 1st, 2013 13:05
# ADS
-
September 2nd, 2013, 21:06
عضو انجمن
پاسخ : مشکل با ثبت دامنه
ای بابا . خودشون رو پیدا کنید . باید قبلا فکر اینجارو میکردید که از ادمهای بی تجربه چیزی نخرید
باید بررسی کنید ببینید از کجا دامین رو خریدن؟!!!
از دامین خودتون یک هو ایز کامل بگیرید، و جایی که خرید شده رو پیدا کنید و اونجا درخواست پسورد برای ایمیلتون که باهاش دامین ثبت شده کنید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از30SecondToMars به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2013, 21:45
دامنتون ir هست؟
وارد پنلتون بشید رابط مالی تون رو شرکت جدید کنید وتمام!
-
تعداد تشکر ها از hrv به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2013, 19:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hrv
دامنتون ir هست؟
وارد پنلتون بشید رابط مالی تون رو شرکت جدید کنید وتمام!
متاسفانه دامین .com هستش
ای بابا . خودشون رو پیدا کنید . باید قبلا فکر اینجارو میکردید که از ادمهای بی تجربه چیزی نخرید
باید بررسی کنید ببینید از کجا دامین رو خریدن؟!!!
از دامین خودتون یک هو ایز کامل بگیرید، و جایی که خرید شده رو پیدا کنید و اونجا درخواست پسورد برای ایمیلتون که باهاش دامین ثبت شده کنید
موفق باشید
بله درست میفرمایید واقعا اشتباه کردم، اون کاری که گفتید رو انجام دادم به این سایت رسیدم : Public Domain Registry | Home
جایی برای لاگین کردن و در کل cp نداره، از لینک Renew اقدام کردم که فقط اطلاعات کسی که برام قبلا ثبت کرده بود رو ایمیل کرده و میگه باید از طریق پارتنر ما که اطلاعات تماسش اینا هستند اقدام کنید.
چیکار کنم؟
ممنون
-
تعداد تشکر ها از ArlopA به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2013, 22:13

نوشته اصلی توسط
ArlopA
با سلام و عرض خسته نباشید
بنده قبلا از شرکتی به اسم پارس پرشیا سرویس میگرفتم، این شرکت کار خودشو پارسال متوقف کرد، الان یکی از دامین هایی که اونا واسم ثبت کردن داره منقضی میشه و باید حتما Renew کنم، تلفن اون اقا هم قطع شده، از کجا میتونم این قضیه رو پیگیری کنم؟ دامنه به اسم خودم ثبت شده، چطور میتونم کار تمدید رو انجام بدم یا دامین رو با احراز حویت خودم منتقل کنم به یکی دیگه از پنل هام مثل میهن وب هاست؟
ممنون میشم کمکم کنید
از وبسایتهاشون whois بگیرین شاید فرجی حاصل شد تلفنهاشونو پیدا کردین
-
تعداد تشکر ها از fausjus به دلیل پست مفید
-
September 4th, 2013, 02:36
این کارها لازم نیست ساعت و روز دقیق Expire شدن دامنه رو پیدا کنید و صبر کنید تا روز موعود و بعد منقضی شدن سریعا از جای مطمن اقدام به ثبت مجدد کنید.
-
تعداد تشکر ها از liveserver به دلیل پست مفید
-
September 4th, 2013, 02:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
liveserver
این کارها لازم نیست ساعت و روز دقیق Expire شدن دامنه رو پیدا کنید و صبر کنید تا روز موعود و بعد منقضی شدن سریعا از جای مطمن اقدام به ثبت مجدد کنید.
بعد از اکسپایر شدن تا حدود....
ویرایش توسط shivahost : January 3rd, 2014 در ساعت 01:09
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
September 5th, 2013, 12:14
عضو جدید
از سايتشون whois بگيرين شايد بتونيد پيداشون كنيد و دامينتون تمديد كنيد
-