دوست عزیز خیلی تند نرید من با این ماه که تمدید کردم دقیقا سه ماه هست که از ایشون سرور دارم هم کیفیت سرور اش 20 بوده و هم اخلاق ایشون ایشون کسی نیستن که بخوان حق کسی رو ندن این رو به این خاطر می گم بنده هم توی این ماهی که گذشت سرور انگلیس منم قطع شد و حدود 7 تا 9 روز سرور قطع بود البته من مسافرت بودم ولی زمانی که خودم بودم به همین خاطر دسترسی اصلا به ایشون و سرور نداشتم بعد برگشتنم دیدم سرور قطع هست سایت هم بالا نمی یاد باهاشون تماس گرفتم کاملا با احترام و صبر گفتن سرور وسایت مشکل داره و در خواست کردن مهلتی بهشون بدم تا بررسی کنن و سرور رو هم منتقل کنن به امریکا دقیقا فردای اون روز تماس گرفتم مشخصات سرور امریکا رو لطف کردن بهم دادن و گفتن برای مدت زمانی هم که سرور قطع بوده هر موقع سایت پشتیبان بالا اومد مورد رو رسیدگی خواهند کرد بنده هم طبق همین روال وقتی سایت درست شد به قسمت مالی تیکت زدم و پاسخ هم یک ساعت بعد اومد مدت 7 روز به مدت سرور اضافه شد اولا همیشه یک طرفه نباید رفت اگه دیتاسنتر مشکلی پیش نیاره مطمئن باشید ایشون کم نمی ذارن حداقل منی که سرور ازش دارم به خوبی این مورد رو فهمیدم و توی این مدت که ازشون سرور داشتم هم از اخلاق و هم پشتیانی شون کمال رضایت داشتم و دارم انشالله تا هر موقع ایشوت باشن و من نیاز به سرور داشته باشم به ایشون مراجعه خواهم کرد دوستان خواهشا این قدر بد در مورد این دوست عزیزمون این گونه فکر نکنید به خدا ادم درستی هستش واقعا کارش درسته قبول دارم مشکل داشته سرورهاش ولی تا اولین فرصت رسیدگی کرده انشالله مشکل شما هم رفع میشه باتشکر