-
cpanel آری یا نه
خوب، من که خودم به شخصه بین cpanel و plesk که بین دیگر رقیبان خود حرفی برای گفتن دارند، cpanel رو می پسندم. هم بخاطر سرعتش، هم قیمتش، هم یوزر پسندیش و هم امکانات خوبش.
حالا می خوام بدونم با توجه به تحریمی که برای ایرانی ها داره، استفاده ازش چقدر ریسک داره و احتمال چند درصد بسته شدن مجوزش میره؟ اگر ریسک بالایی داره، به نظرتون میشه plesk رو تحمل کرد؟ ممنون می شم اگر پاسخ بدید.
-
-
May 4th, 2009 00:44
# ADS
-
پاسخ : cpanel آری یا نه
سلام
من فکر می کنم در همین فروم در این مورد خیلی بحث شده است. با اینکه استفاده از cPanel همراه با رسیک است ولی باز هم مشاهده می کنید که تعداد خیلی زیادی از سرورهای لینوکس ایرانی از cPanel استفاده می کنند. مطمئن باشید اگر پلسک نسخه لینوکس قابلیت رقابت را داشت حتما با این همه اذیت cPanel همه از آن استفاده می کردند ولی ...
-
-
مدیر کل
شما روی Vps میخواید نصب کنید با روی dedicated server ؟
به نظر من شما cpanel رو نصب کنید و دقت کافی روی hostname داشته باشید
و نظرات دوستان هم توی فروم بخونید که چه شکلی تحریم نشید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-

نوشته اصلی توسط
M4$T3R
شما روی Vps میخواید نصب کنید با روی dedicated server ؟
به نظر من شما cpanel رو نصب کنید و دقت کافی روی hostname داشته باشید
و نظرات دوستان هم توی فروم بخونید که چه شکلی تحریم نشید
روی dedicated server. فکر کنم کمی تابلو باشه نه!
-
-
مدیر کل
نه اصلا تابلو نیست
من خیلی ها رو میشناسم که روی سرور اختصاصی نصب دارند ومشکلی هم ندارند
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
-
در حال حاضر 90% سرورهای لینوکس ما با cPanel است. البته چند مورد با تحریم هم روبرو شده ایم
-
-
سلام من تا حالا سايتم رو روي 3 سرور منتقل كردم كه هر بار در كمتر از 1ماه تحريم شديم و ضرر مالي رو متحمل شديم + از دست دادن اعتبار سايت در گوگل براي داون بودن و بازديد ها و ........
چه كنم پلسك هم كار كردم كه خيلي مزخرفه البته مي بخشيدا ! من چيكار كنم اين وسط
-
-
مدیر کل
ارتباط مستقیم با من :
-
-
سلام
دوست عزیز cPanel بگیرید فقط Hostname شما به صورت Default دیتا سنتر باشد.
با تشکر
-