-
September 3rd, 2013, 19:32
پاسخ : سرور اختصاصی Mini SP SSD OVH یا سرور EX 40 ssd هتزنر؟

نوشته اصلی توسط
websazha
سلام.
ابتدا باید عرض کنم قیمت سرور ovh اشتباه گرفتین قیمت این سرور 49.99 یورو هست.
کیفیت پورت نیز مهم هست.
درسته واقعا ساپورت ضعیف هست در ovh ولی از طرفی واقعا پلی که در اختیار دارین برای مدیریت سرور هیچ چیزی کم نداره که نیازی مادام برای هر کاری که ساپورت داشته باشید.
این نکته قابل توجه همه عرض کنم زمانی که سرور شما یک باره به مشکل میخوره که از شبکه دیتاسنتر خارج میشه حالا هارد مشکل پیدا کنه دست کاری در تنظیمات شبکه توسط کاربر مشکل ایجاد کنه یا هر چیزی که سرور کامل از شبکه خارج بشه سیستم مانیتوریگ دیتاسنتر کمتر از 5 دقیقه برای شما تیکتی ارسال و از اون طرف هم به کارمند های بخش فنی یا عموما حوادث ارجاع داده شده و سریع پی گیری می کنند که رفع بشه و 99% این مشکلات این چنین که بوده حتی توسط دستکاری کاربر کمتر از 35 دقیقه رفع کردند و واقعا سریع و بدون نقص در همچین مواردی عمل می کنند ولی خوب درسته یک سوال بپرسید که برای فلان کار چه کار کنم 2هفته بعد جواب میدن بعدش هم لینک میدن و میگن سرویس ها بدون منیج و ... هستند.
حالا هتزنر دوستانی که تجربه درست دارند ( نه یکی 2 تا سرور ) بیش از 20 -30 تا میشه مشکلات فهمید...
پرداخت آنلاین توسط درگاه شتاب ندارید؟
شماره کارت بانک ملی دارید برا واریز؟
-
-
September 3rd, 2013 19:32
# ADS
-
September 3rd, 2013, 19:33

نوشته اصلی توسط
arc1o0
خود دیتاسنتر دیگه برا فروش نداره؟
-
-
September 3rd, 2013, 19:35
عجب
من برم دریا اب دریا خشک میشه باور کنید راس میگم اینو!
چند روز پیش ex40ssd بدون هزینه ستاپ بود تو فروم
روز آخر سرورم بود و لایسنس دایرکت ادمین پیدا نکردم برا سرور تا فایل ها رو انتقال بدیم و سرور رو راه بندازیم
مجبور شدم سرور فعلیمو تمدید بکنم!
اینم از این
-
-
September 3rd, 2013, 19:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arc1o0
موردی ندارد 4 سرور mini sp و 3 عدد سرور mini sp ssd قبل از اینکه از امکان سفارش خارج شوند سفارش داده شده که الان بعد از این حالت هم موجودی داشته باشیم.( بازار یابی نمی کنم الان دوست عزیز خدمت فکر خاصی نکنید لطفا)
-
-
September 3rd, 2013, 19:48
-
-
September 3rd, 2013, 19:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
takpar7
عجب
من برم دریا اب دریا خشک میشه باور کنید راس میگم اینو!
چند روز پیش ex40ssd بدون هزینه ستاپ بود تو فروم
روز آخر سرورم بود و لایسنس دایرکت ادمین پیدا نکردم برا سرور تا فایل ها رو انتقال بدیم و سرور رو راه بندازیم
مجبور شدم سرور فعلیمو تمدید بکنم!
اینم از این
SSD ها پیش خرید شده در زمان 49.99 یورو واگذار شدند فقط 1 عدد mini sp مانده برای ارائه با قیمت 39.99 متاسفانه.
و ضمنن دوست عزیز انجمن جای پرسیدن شماره کارت و نوع کارت نیست در تیکت این کارها انجام می دهند.
درگاه به علت اینکه شاپرک سیکل واریزی زمان بر بود و درست متوجه پرداخت و یا عدم پرداخت کاربر نمی شودیم غیر فعال شده.
موفق باشید.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
-
-
September 3rd, 2013, 19:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
websazha
موردی ندارد 4 سرور mini sp و 3 عدد سرور mini sp ssd قبل از اینکه از امکان سفارش خارج شوند سفارش داده شده که الان بعد از این حالت هم موجودی داشته باشیم.( بازار یابی نمی کنم الان دوست عزیز خدمت فکر خاصی نکنید لطفا)
اختیار دارید - نفرمایید
-
-
September 3rd, 2013, 19:53

نوشته اصلی توسط
websazha
SSD ها پیش خرید شده در زمان 49.99 یورو واگذار شدند فقط 1 عدد mini sp مانده برای ارائه با قیمت 39.99 متاسفانه.
و ضمنن دوست عزیز انجمن جای پرسیدن شماره کارت و نوع کارت نیست در تیکت این کارها انجام می دهند.
درگاه به علت اینکه شاپرک سیکل واریزی زمان بر بود و درست متوجه پرداخت و یا عدم پرداخت کاربر نمی شودیم غیر فعال شده.
موفق باشید.
mini sp به کارم نمیاد
ممنون
-
-
September 3rd, 2013, 19:54
از دوستان کسی mini sp ssd داره؟
-
-
September 3rd, 2013, 20:00
عضو انجمن
سلام دوست عزیز
پیشنهاد میکنم کمی بیشتر در مورد دیتاسنترها و کیفیت و پشتیبانیشون تحقیق کنید.
در صورتی که مایل بودید، سرورهای WorldStream هلند میتونه به خوبی جواب شما رو بده که هم کیفیت خیلی خوبی داره و هم پهنای باند زیادی داره.
در صورت تمایل از روشهای اعلام شده در امضا در تماس باشید.
-