مقدار php آپلود در فروم 2 مگ هست ولی 1 مگ بیشتر در انجمن آپ نمیشه . باید کدوم قسمت ومپ سرور رو تغییر بدم که این مشکل هم حل شه ؟
آپلود سنتر هم نصب کردم باز هم همین طوره یعنی بیش از 1 مگ آپ نمیشه . چطور باید مقدار آپلود رو افزایش بدم ؟
مقدار php آپلود در فروم 2 مگ هست ولی 1 مگ بیشتر در انجمن آپ نمیشه . باید کدوم قسمت ومپ سرور رو تغییر بدم که این مشکل هم حل شه ؟
آپلود سنتر هم نصب کردم باز هم همین طوره یعنی بیش از 1 مگ آپ نمیشه . چطور باید مقدار آپلود رو افزایش بدم ؟
در php.ini به چه اسمی هست ؟ دنبال چی باید بگردم ؟
اگر این مقدار منظورتونه upload_max_filesize من این رو به upload_max_filesize = 150M تغییر دادم قبلا ولی مشکلم حل نشده .
راه دیگه ای نیست ؟
باید حجم بسته php که با post_max_size مشخص شده رو هم افزایش بدید ، ضمن اینکه اگر از ویبولتین استفاده میکنید محدودیتهای گروه کاربری در انجمن رو هم چک کنید و اگر میخواهید مطمئن باشید همه رو برابر 0 قرار بدید که محدودیت نداشته باشند
یک عکس از بالای صفحه اصلی آدمین سی پی قرار بدید تا دقیق راهنماییتون کنم
ویرایش توسط GEO : September 3rd, 2013 در ساعت 19:35
شاید این روش هم درست باشه امتحان کنین
در نظر داشته باشید بعد از هر تغییر در فایل php.ini باید آپاچی رو ریستارت کنید
که بالافاصله تغییرات اعمال خواهد شد و نیاز به صبر برای ست شدن نیست
بدون ریستارت کردن آپاچی هرگز تغییرات اعمال نخواهد شد
فایل PHP.ini رو ویرایش کنید درقسمت max_upload_file_size مقدارش رو بیشتر از 2 مگابایت قرار بدید احتمال داره تو htaccess هم مقدار ماکزیموم تعربیف شده باشه همانا مقادیر htaccess بر مقادیر داخل PHP.ini ارجعیت دارد
- upload_max_filesize = 10M
- post_max_size = 10M
- Add the below to your .htaccess file in your root directory.
- php_value upload_max_filesize 10M
- php_value post_max_size 10M
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)