سلام
به یک نمایندگی هاست لینوکس ترجیحا با کنترل پنل دایرکت ادمین و لایت اسپید و فضا ده گیگ که هارد از نوع ssd یا sas باشه نیاز دارم
دوستان لطفا فقط افر های که با مشخصات درخواستی مطابقت داره بدن
حتما دقت کنید که مورد مصرف چت روم هست![]()
سلام
به یک نمایندگی هاست لینوکس ترجیحا با کنترل پنل دایرکت ادمین و لایت اسپید و فضا ده گیگ که هارد از نوع ssd یا sas باشه نیاز دارم
دوستان لطفا فقط افر های که با مشخصات درخواستی مطابقت داره بدن
حتما دقت کنید که مورد مصرف چت روم هست![]()
درود
دوست گرامی چت روم ها مصرف بسیار بالایی دارند و کل سرور و پردازنده دا درگیر خواهند کرد و کسی نمیتونه سرویس نمایندگی که واقعا با کیفیت باشه ارائه بده چون منابع سرور جوابگو نخواهد بود.
پیشنهاد میشه از سرورهای مجازی مناسب استفاده کنید که مشکلی نداشته باشید
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت : www.nginxweb.ir | تلفن شرکت: 02191300834
در خدمتیم
وب سایت شرکت
دارای نماد اعتماد الکترونک
بله می دونم
الان هم یه سرور مجازی دارم
اما از دو ماه که هزینه این سرور رو دادم و تا الان 45 روزش گذشته از این سرور فقط دو هفته اونم با کندی و اختلال و هنگ مدام استفاده کردم اونم فقط با کمتر از ده تا کاربر انلاین روی یک سرور مجازی با رم و پردازنده دوگیگ و هارد ساس با رید ده . تیکت دادم که سرور کنده میگه فلان کار و فلان کار رو بکن گزارشش رو به ما بده ببینیم مشکل چیه البته سرور قرار بود مثلا منیج شده باشه . حکایت اون بابایی که می خواست کوه رو جابجا کنه و می گفت شما بلند کنید بزارید رو کولم تا من ببرم
الان ده روزه که به خاطر انتقال سرور سرویس من غیر فعاله یه چیزی حدود 60 تا تیکت رد و بدل شده چندین بار تلفن کردم به شرکت اونم با هزینه زیادی که تلفن از عراق به ایران داره اما اخرش گفتم مهرم حلال جونم ازاد . کم مونده بود ناراحتی اعصاب بگیرم . از خیر اون 15 روز باقی مونده از سرور گذشتم
در جایی دیگه هم گفتم کسی باید سرور مجازی بگیره که دانش و علم کاربرد و مدیریتش رو در یک سطح حداقل بلد باشه .
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)