در ضمن لینک ها تست شد
کلیه لینک ها فعال هستند
در ضمن لینک ها تست شد
کلیه لینک ها فعال هستند
سلام
ممنون از آموزش که گذاشتید
اما من یک مشکل دارم یک قالب را تو فتوشاپ طراحی کردم بعد به Html تبدیل کردم حالا با توجه به آموزش شما دارم
به قالب جوملا تبدیل می کنم
مشک اینجاست که فایل index.php من فقط عکس نشان می دهد نه کد که من بخواهم در آن دی ویژن های خودمو تعریف کنم!!!
لطفاً راهنمایی کنید![]()
برای باز کردن فایل ها چه پس وردی باید وارد کنم؟آخه لینک جعبه آموزش باز نمی شه!
![]()
خدمت شما دوست عزیز
www.edubox.ir
سلام ؛ با تشکر از این گذاشتن این آموزش مفید...
در بخش 2 به یک plugin در dreamweaver اشاره می شود (Joomla Template Kit 3) که امکان دانلود آن نبود (یا سایت هایی که آن را به اشتراک گذاشته اند ***** اند و یا سایت اصلی adobe اصلا بالا نمی آید که بشود این افزونه را در آن جستجو و دانلود کرد.
لطفا راهنمایی نمایید.
سلام ؛ با تشکر از این گذاشتن این آموزش مفید...
در بخش 2 به یک plugin در dreamweaver اشاره می شود (Joomla Template Kit 3) که امکان دانلود رایگان آن نبود (یا سایت هایی که آن را به اشتراک گذاشته اند ***** اند و یا سایت اصلی adobe اصلا بالا نمی آید که بشود این افزونه را در آن جستجو و دانلود کرد.
لطفا راهنمایی نمایید.
با سلام
من منوي دوم را دقيقا شبيه شما درست كردم فقط بالاي منو اين خطا را ميدهد.مشكل از كجاست
( ! ) Notice: Undefined variable: superfish in D:\wamp\www\templates\mysite1-template\index.php on line 13 Call Stack # Time Memory Function Location 1 0.0010 691120 {main}( ) ..\index.php:0 2 1.4954 13336472 JSite->render( ) ..\index.php:48 3 1.4960 13337328 JDocumentHTML->parse( ) ..\application.php:259 4 1.4960 13337328 JDocumentHTML->_fetchTemplate( ) ..\html.php:414 5 1.4967 13337816 JDocumentHTML->_loadTemplate( ) ..\html.php:591 6 1.5001 13423352 require( 'D:\wamp\www\templates\mysite1-template\index.php' ) ..\html.php:531
اول تشکر میکنم بسیار کار پسندیده ای بود
سطح اموزش چقدر هست؟
هلدینگ وب ایده ارائه دهنده خدمات پیام کوتاه، گیتوی پیامکی، هاستینگ و دامنه
پنل و سامانه پیامکی | ایده گیت | صداقت نیوز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)