-
September 2nd, 2013, 21:03
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از30SecondToMars به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2013 21:03
# ADS
-
September 2nd, 2013, 22:55
عضو جدید
پاسخ : استفاده از ایمیل هاست و دامین شخصی مطلقا توصیه نمیشود u@site.com
دوستمون تجربشونو در اختیارمون گذاشتن ازشون تشکر میکنم . من خودم live Mail رو برای مصرف شخصی به همه چی ترجیح میدم .
-
تعداد تشکر ها ازLightOnline به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2013, 23:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
LightOnline
دوستمون تجربشونو در اختیارمون گذاشتن ازشون تشکر میکنم . من خودم live Mail رو برای مصرف شخصی به همه چی ترجیح میدم .
خیلی ممنونم عزیزم.
ولی من به شما توصیه میکنم حتما از جی میل استفاده کنید .
وقتی یک ایمیل هک میشه در اصل هکر به سرور یاهو،گوگل و ... حمله نمیکنه، بلکه با ویروس ها و تروجان ها به کامپیوتر حمله میکنه و پسورد رو میزنه و وقتی پسورد ایمیل رو که زد، خیلی چیزهای دیگه رو هم میتونه نابود کنه، از جمله جاهایی که ثبت نام کردین.
مثلا من 12 تا دامین داشتم، یک حساب پی پال داشتم، اکانت فیسبوک ، سایتهایی که ساخته بودم و خیلی ایمیلهای خاص که از بعضی جاها دریافت کرده بودم، و همه چیز روی همین یک ایمیل بود.
که هک شدنش اسیب زیادی به من زد و تا یکی-دو ماه درگیر بودم، که در آخر سر هم هکر ایمیل بنده را پس داد. البته به ازای 400 دلاری که از پی پالم برداشت کرده بود.
برتری جیمیل همان طور که عرض کردم این است که: با تغییر هر کوکی و آی پی، اکانت مسدود میشود، و حتی اگر هکر پسورد شما را هم تایپ کند ، باز کردن جی میل غیر ممکن میشود. چون جیمیل به موبایل شما اس ام اس می فرستد و درخواست کد میکند.
با آرزوی موفقیت شما ♥
ویرایش توسط 30SecondToMars : September 2nd, 2013 در ساعت 23:11
-
تعداد تشکر ها از30SecondToMars به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2013, 00:28
عضو جدید
جیمیل هم دارم اما کلا علاقه ای به استفاده ازش ندارم user friendly نیست زیاد . امنیت Live هم بسیار بالاست اما این امکاناتی که گفتید رو نمیدونم داره یا نداره .
من کلا مثل شما امنیت رو جدی میگیرم تا حالا نشده پسورد هیچ کدوم از ایمیل هامو جایی بزنم . مستر پسورد هم ندارم . تعداد پسورد هام هم بالاس . برای این قضیه keylog و تروجان هم Avast internet Security نصب کردم . Keylogger فکر نمیکنم غیر قابل شناسایی بشه. اما همیشه امکان نفوذ هست و باید راهکار های امنیتی بهتر رو پیشبینی کرد . ممنونم از پیشنهادتون
-
تعداد تشکر ها ازLightOnline به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2013, 01:32
عضو دائم
یکی از کارهایی که ما همیشه هم با ایمیل های یاهو و جیمیل و هم با ایمیل های دامین های خودمان می کنیم این است که از برنامه ای مثل thunderbird استفاده می کنیم که هر 10 دقیقه ایمیل های ما را از اکانت اصلی به کامپیوتر ما می آورد و از روی سرور حذف می کند. بدین ترتیب با هک شدن ایمیل هم چیزی از اطلاعات قبلی گیر طرف نمیاد!
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2013, 03:53
بنده هم خوردن میوه رو بدیل احتمال وجود ***** مطلقا توصیه نمیکنم.
* در ضمن جدا از بحث کود , میوه , ویلا و غیره این نکته رو هم مد نظر داشته باشید که تا زمانی که یک ایمیل به سرور گیرنده deliver نشه در queue delivery میمونه - معمولا 48 تا 72 ساعت بسته به تنظیمات سرور ارسال کننده و حتی اگر سرور گیرنده چندین ساعت هم داون باشه هنگام انجام delivery attempt گیرنده ایمیل رو دریافت میکنه.
همچنین شما میتوانید دسترسی میل سرور IMAP - POP3 رو محدود به Virtual Private Network کنید که یک لایه امنیت جداگانه محسوب میشه. امیدوارم در مورد MX record ها و داشتن چندین میل سرور برای Redundancy اطلاع داشته باشید.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2013, 07:35
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
HugeServer
بنده هم خوردن میوه رو بدیل احتمال وجود ***** مطلقا توصیه نمیکنم.
* در ضمن جدا از بحث کود , میوه , ویلا و غیره این نکته رو هم مد نظر داشته باشید که تا زمانی که یک ایمیل به سرور گیرنده deliver نشه در queue delivery میمونه - معمولا 48 تا 72 ساعت بسته به تنظیمات سرور ارسال کننده و حتی اگر سرور گیرنده چندین ساعت هم داون باشه هنگام انجام delivery attempt گیرنده ایمیل رو دریافت میکنه.
همچنین شما میتوانید دسترسی میل سرور IMAP - POP3 رو محدود به Virtual Private Network کنید که یک لایه امنیت جداگانه محسوب میشه. امیدوارم در مورد MX record ها و داشتن چندین میل سرور برای Redundancy اطلاع داشته باشید.
موفق باشید.
احسنت
این همه شرکت بزرگ و بانک در دنیا از این مدل ایمیل ها استفاده می کنند بعد شما میای به سادگی با چند تا دلیل بدیهی میبریشون زیر سوال؟
خوبه که شما تجربه بدتو به اشتراک میزاری و ممکنه به درد خیلی از افراد بخوره
اما حکم کلی هم صادر نکنی خوبه چون داری در مورد موضوع مهمی صحبت می کنی
-
-
October 12th, 2013, 09:20
از domains.live.com استفاده کنید.
هم رایگانه، هم اینکه کیفیتش عالیه.
بر اساس هاتمیل هستش، که توی خود هاتمیل هم امکان چت هم دارید، و اینکه میتونید حتی به جیمیل وصل بشید، و با ایمیل شخصی خودتون از طریق جیمیل چت کنید.
-
-
October 12th, 2013, 12:50
جیمیل حرف نداره
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
October 12th, 2013, 13:31
عضو انجمن
بهترین سرویس ایمیل دهی همین جی میل هست که دوست خوبمون فرمودن. امنیت و کارایی
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-