-
September 2nd, 2013, 23:19
مشکل دامنهای من در دایرکت ادمین
سلام دوستان یک سوالی داشتم.
راستش من جدیدا خودم یک سرور خریده بودم و وقتی دایرکت ادمین آماده شد منم ذوق زده بودم و سریع دو تا دامین خودم رو ثبت کردم ولی هنوز کانفیگ سرور توسط یکی از دوستام تموم نشده بود و هنوز nginx هم نصب نشده بود . حالا که آماده شده من دیدم دامنه ها رو که باز میکنم با badgateway روبرو میشم . اثری از دامنه ها در فایل منیجر نیست و نمیتونم دوباره اونارو ثبت کنم .
عجیب اینجاست که وقتی در adminlevel قرار دارم تعداد دامنه هارو 2 نوشته ولی وقتی وارد userlevel میشم تعداد دامنه ها 0 اند .
بگم که تنها user هم منم بعنی یوزر دیگری ندارد
-
-
September 2nd, 2013 23:19
# ADS
-
September 2nd, 2013, 23:31
عضو دائم
پاسخ : مشکل دامنهای من در دایرکت ادمین

نوشته اصلی توسط
محمد77
سلام دوستان یک سوالی داشتم.
راستش من جدیدا خودم یک سرور خریده بودم و وقتی دایرکت ادمین آماده شد منم ذوق زده بودم و سریع دو تا دامین خودم رو ثبت کردم ولی هنوز کانفیگ سرور توسط یکی از دوستام تموم نشده بود و هنوز nginx هم نصب نشده بود . حالا که آماده شده من دیدم دامنه ها رو که باز میکنم با badgateway روبرو میشم . اثری از دامنه ها در فایل منیجر نیست و نمیتونم دوباره اونارو ثبت کنم .
عجیب اینجاست که وقتی در adminlevel قرار دارم تعداد دامنه هارو 2 نوشته ولی وقتی وارد userlevel میشم تعداد دامنه ها 0 اند .
بگم که تنها user هم منم بعنی یوزر دیگری ندارد
سلام
بهتره اول در سایت های انگلیسی سرچ کنید اگر پیدا نکردید بدید براتون مجدد کانفیگ بشه دایرکت تنظیماتش.
این مورد جهت راهنمایی البته مشکلاتی که ما دیدیم دومین نبوده آیپی و ... بوده اما خب راه حلش دستیه باید دستی فایل ذخیره تنظیمات یوزر ها در لینوکستون را پیدا کنید و حذفش کنید دومین ها را.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
September 2nd, 2013, 23:55
عضو انجمن
پاسخ : مشکل دامنهای من در دایرکت ادمین
سلام
به dns administartion بروید و دامنه ها را پاک کنید و مجددا اکانت آنها را بسازید.
در صورتی که مشکل رفع نشد تاپیک را آبدیت کنید.
با تشکر
قوی ترین پشتیبانی ، بهترین عملکرد
Email:
info@serversetup.co Ticket:
https://serversetup.co
Tel: 05138919616
Telegram: @serversetupsale
-
تعداد تشکر ها از reza21biologist به دلیل پست مفید