-
September 2nd, 2013, 14:49
عضو انجمن
پاسخ : در سایت شل وجود دارد !!!!
اسکریپتی که باگ داشته باشه اسکن نمیشناسه . این برای برقراری امنیت سایت هست .
-
-
September 2nd, 2013 14:49
# ADS
-
September 2nd, 2013, 14:52
عضو جدید
به عنوان و در خواست ایشون دقت کنید
-
تعداد تشکر ها از shahintak به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2013, 14:54
الان من واقعا نمیدونم چیکار کنم یا باید 170 رو برای هیچ و پوچ خرج کنم یا باید یکی رو پیدا کنم که بهم کمک کنه | البته با هزینه ی کم
-
-
September 2nd, 2013, 17:41

نوشته اصلی توسط
looneir
الان من واقعا نمیدونم چیکار کنم یا باید 170 رو برای هیچ و پوچ خرج کنم یا باید یکی رو پیدا کنم که بهم کمک کنه | البته با هزینه ی کم

نیازی به خرج اضافه نیست اطلاعات تماس رو بده بررسی کنم برات
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2013, 23:21
عضو جدید
این بنده خدا یک سوال پرسید که اگه شل آپلود شده باشه روی سایتم چجوری اون رو پیدا و حذف کنم . هرکی اومد به فکر فروش محصولات و تبلیغات سایت خودش بود. واقعا جای تاسف داره که یک انجمن با چندین سال سابقه بجای اینکه تبدیل به محل جهت تبادل اطلاعات و افزایش سطح دانش کاربران بشه . تبدیل به بازار تازه کار ها شده . و اما جواب این دوست عزیز : چون کنترل ادمین سایتتون سی پنل هست یک قسمت در خود سی پنل وجود داره به اسم virus scanner اگر به این بخش برید میتونید شل های آپلود شده رو پیدا کنید و میتونید کل بخش های سایت از قبیل : Home Directory - Mail - FTP Space - Web Space اسکن کنید و شل ها و ویروس های آپلود شده رو پیدا کنید این راه اول . راه دوم استفاده از برنامه ی ACUNTIX WEB APLICATION هست که به شما این امکان رو میده که بتونید سایتتون رو آنالیز کنید و تمامی باگ های پابلیک مثل : sql injection - blind sql - lfi -rfi - xss و ... که در صورت وجود میتونید بر طرف کنید این برنامه علاوه بر پیدا کردن باگ ها ، فایل های موجود بر روی سایت رو هم بررسی میکنه و اگر شل یا راه نفوذی باشه از طریق فایل ها به شما نشون میده و شما میتونید به راحتی راه نفوذ رو هم ببندید .
سپاس
-
تعداد تشکر ها ازpress به دلیل پست مفید
-
September 2nd, 2013, 23:23

نوشته اصلی توسط
press
این بنده خدا یک سوال پرسید که اگه شل آپلود شده باشه روی سایتم چجوری اون رو پیدا و حذف کنم . هرکی اومد به فکر فروش محصولات و تبلیغات سایت خودش بود. واقعا جای تاسف داره که یک انجمن با چندین سال سابقه بجای اینکه تبدیل به محل جهت تبادل اطلاعات و افزایش سطح دانش کاربران بشه . تبدیل به بازار تازه کار ها شده . و اما جواب این دوست عزیز : چون کنترل ادمین سایتتون سی پنل هست یک قسمت در خود سی پنل وجود داره به اسم virus scanner اگر به این بخش برید میتونید شل های آپلود شده رو پیدا کنید و میتونید کل بخش های سایت از قبیل : Home Directory - Mail - FTP Space - Web Space اسکن کنید و شل ها و ویروس های آپلود شده رو پیدا کنید این راه اول . راه دوم استفاده از برنامه ی ACUNTIX WEB APLICATION هست که به شما این امکان رو میده که بتونید سایتتون رو آنالیز کنید و تمامی باگ های پابلیک مثل : sql injection - blind sql - lfi -rfi - xss و ... که در صورت وجود میتونید بر طرف کنید این برنامه علاوه بر پیدا کردن باگ ها ، فایل های موجود بر روی سایت رو هم بررسی میکنه و اگر شل یا راه نفوذی باشه از طریق فایل ها به شما نشون میده و شما میتونید به راحتی راه نفوذ رو هم ببندید .
سپاس
سلام
سعنی توی این دورو زمونه ادمی مثل شما هم پیدا میشه؟ با یه متن ساده نمیشه از شما تشکر کرد
با ویروس اکنر خود سی پنل تست کردم چیزی یافت نشد
ولی برنامه ای که گفتید حتما استفاده میکنم واقعا ممنون
لطفا اگر ممکنه ای دی یاهو بدید انلاین در تمتاس باشیم خیلی ممنونننننننننننننن
-
-
September 3rd, 2013, 01:05
سایتتت هیچ حفره ی امنیتی نداره که از باگ های نرم افزار روی سایتتت باشه دوحالب پیش میاد
شل بایدتوی قالبیت چیزی باشه که اونم باید دسترسی بدی چک شه بعدشم یا اینکه برو روی هاستی که انتی شلر روش نصب هست
-
-
September 3rd, 2013, 01:11
عضو جدید
بر روی سایت ایشون هیچ شلری آپلود نشده به گفته ایشون مدیر هاست هم اسکن کردن و چیزی نبوده
انتی ویروس برخی از کاربران در هنگام لود صفحه اخطار میده و ایشون از این بابت میگن شلر آپلود شده
-
تعداد تشکر ها از shahintak به دلیل پست مفید
-
September 3rd, 2013, 01:25

نوشته اصلی توسط
shahintak
بر روی سایت ایشون هیچ شلری آپلود نشده به گفته ایشون مدیر هاست هم اسکن کردن و چیزی نبوده
انتی ویروس برخی از کاربران در هنگام لود صفحه اخطار میده و ایشون از این بابت میگن شلر آپلود شده
مدیر شاید با اننی ویروس اسکن کرده باشه
نه با انتی شلر و شل اسکن ازکجا معلوم اصلا که مدیر سرور واقعا انتی شلر و شل اسکن داشته باشه و بشه به حرفش استنادکرد
البته دیده شده انتی ویروس ها اشتباه میکنن ها اگر فقط به حرف کاربران استناد میکنید
ویرایش توسط ULTRAWEB : September 3rd, 2013 در ساعت 01:29
-
-
September 3rd, 2013, 10:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
looneir

با بنده در ارتباط باشید.
-
تعداد تشکر ها از haftsepehr به دلیل پست مفید