اگر فقط با نرم افزار کار کنیذ تبدیل به برنامه نویس نمیشید دوست عزیز. ابتدا با notepad++ کار کنید. وقتی از کدها سر درآوردید برید سراغ نرم افزارها.
اگر فقط با نرم افزار کار کنیذ تبدیل به برنامه نویس نمیشید دوست عزیز. ابتدا با notepad++ کار کنید. وقتی از کدها سر درآوردید برید سراغ نرم افزارها.
طراحی وبسایت راه های متفاوتی داره. یکیش کدنویسی هست و یکیش استفاده از نرم افزارهایی که دوستان اشاره کردند. اما به نظر من اگه کسی کدنویسی رو یاد بگیره و مسلط بشه بهتر میتونه حتی از همون نرم افزارها استفاده کنه.
سلام Rapid Php پیشنهاد می کنم بهتون از هر لحاظ عالیه ........................
Microsoft Expression Web 4
من این نرم افزار رو به شما توصیه میکنم
من خودم با این نرم افزار کار کردم محیط بسیار جالب و راحت و کاربردی از دریم ویر هم خیلی بهتره من که ازش راضیم
Microsoft Expression Web 4
با سلام.
نر افزار های طراحی سایت به زبان html همگی یک کار را انجام میدهند اما از نظر محیط ظاهری و گرافیکی(gui) اندکی با هم تفاوت دارند.
شما برای اینکه بتوانید در ضمینه طراحی سایت به زبان html تسلط کافی پیدا کنید و موفق باشید بهترین راه این هست که در کنار یادگیری زبان برنامه نویسی html اقدام به یادگیری کد ها و زبان css کنید.
تا در کنار اینکه پایه طراحی صفحات وب را فرا میگیرید بتوانید سایتی زیبا و پویا ایجاد کنید.
نرم افزار ها نیز بسته به زمان و شرایط استفاده هر کدام مزایا و معایب خود را دارند.
موفق باشید
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09332354075
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)