دوست عزیز گفتم که من نه حوصلش این کار رو دارم و نه بودجه اش. یه زمان میخواستم هاستینگ راه بندازم بودجه هم محیا بود اما جای دیگه خرج شد. حالا بماند ... . نمایندگی ها هم مفت نمی ارزن. باید حداقل 1 سرور اختصاصی قدرتمند داشته باشم که پروفشنال شروع کنم که حداقل ماهی 300 در میاد( حالا تازه کارم سرور ارزون تر هم میشه خرید). خرج لایسنس نرم افزار های مختلف + زمانی که برای کانفیگ سرور و سیستم عامل میبره + طراحی قالب اختصاصی برای هاستینگ + 24 ساعت آنلاین بودن + سرکله زدن با مشتری و ... هم بماند.
company_hosting جان نیاز نیست شک کنی و غیر مستقیم به جاسوس بازی ربتش بدی ( همون طور که چند وقت پیش تب جاسوس بودن گوگل شیوع پیدا کرده بود ). من خودم دقیقا نمیدونم چرا همچین کاری می کنن. تازه تمام چیز ها هم نامحدوده. اما حتما یه چیزی ته جیبشون میمونه دیگه ... .
دوستانی که نیاز به هاست دارن. بنده هاست میفروشم 500 گیگ،رو هر سرور هم بیشتر از 2 تا هاست نمیزارم. رم سرور اصلی 9000 گیگ پورت 9000 ترابایت ، Ssd ، پهنای باند نامحدود پردازنده هم 8 تا زئون ، لینوکس ، امینت خداا ، مانیتورینگ 24 ساعته با کادر مجرب ( خیر سرم ). بیاید بخرید که مفت می دم ماهی هزار تومن ... . همین الان انجمن داریم پشتیبانی می کنیم، ویبولتین ، با چت رومش ، سر جم شده 500 گیگ دیتابیسش هم 200 گیگ. 800 نفر همزمان آنلاین ، سرور کانتر و جنگ خان ها هم داریم هم زمان 2 میلیون نفر آنلاین ، راضی راضی هم هستن. سرور جیک نزده. راستی بک آپ گیری هم دقیقه ای هست هزار تومن دیگه میگیرم بک آپ گیری رو ثانیه ای می کنم.در ظمن سایت های کوچولو موچلو پشتیبانی نمی کنیم که افت داره. به آدرس مفت هاست اتساین مفتکی هاست دات کام میل بزنید 2 ثانیه تحویل بگیرید ( پولش رو نریختید هم اشکال نداره )
(همون حرفایی بود که هاستینگ های امروزی میزنن ... . )