-
August 28th, 2013, 00:22
-
تعداد تشکر ها ازliveserver به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2013 00:22
# ADS
-
August 29th, 2013, 16:18
عضو انجمن
پاسخ : سرورهای مجازی امریکا×سوئیس×هلند×فرانسه| نابع کاملا اختصاصی| برای اولین بار گارانتی بازگشت وجه در هرزمان×شروع از15هزارتومان
دورد
یک وی پی اس رم 2 با هارد 500 گیگ میخوایم! اگر امکانش هست بگین قیمتش چند هست ایا بعد از ابیوز و... سرور را بن میکنن؟
بدرود.
-
-
August 30th, 2013, 09:19
عضو جدید
پاسخ : سرورهای مجازی امریکا×سوئیس×هلند×فرانسه| نابع کاملا اختصاصی| برای اولین بار گارانتی بازگشت وجه در هرزمان×شروع از15هزارتومان
-
-
August 30th, 2013, 13:54

نوشته اصلی توسط
scanme
سایتتون باز نمینشه
سایت بدوم مشکل در دسترس است دوست عزیز.
ویرایش توسط liveserver : August 31st, 2013 در ساعت 00:38
-
-
August 30th, 2013, 21:01
پاسخ : سرورهای مجازی امریکا×سوئیس×هلند×فرانسه| �نابع کاملا اختصاصی| برای اولین بار گارانتی بازگشت وجه در هرزمان×شروع از15هزارتومان
سایتشون حرف نداره همیشه در دسترس هستند خودم به شخصه 4 تا سرویس از ایشون دارم تا حالا هم نارا حتی و دلخوری ازشون نداشتم تاببد می شه ازشون خرید کنید
اینم یه عکسی که از وی پی اس خودم رفتم تو سایت اسپید تست و سرعت وی پی اس هاشونو گرفتم برای شما هم گزاشتم ببینید لینک
-
-
August 30th, 2013, 21:09
پاسخ : سرورهای مجازی امریکا×سوئیس×هلند×فرانسه| �� �نابع کاملا اختصاصی| برای اولین بار گارانتی بازگشت وجه در هرزمان×شروع از15هزارتوما
اقا کارشون درسته من الان 1 ساله ازشون 3 تا وی پی اس دارم و کارم کاملا با وی پی اس هست چون سایت دارم و باید برای ساپرتش از وی پی اس استفاده کنم تا حالا هیچ مشکلی نداشتم پشتیبانی 6 صبح هم ازشون داشتم فقط برای یه سوال کوچیک بنده خدا رو از خواب بیدار کردم تایید می شه ازشون بخرید
یا حق
-
-
August 30th, 2013, 21:17
پاسخ : سرورهای مجازی امریکا×سوئیس×هلند×فرانسه| �نابع کاملا اختصاصی| برای اولین بار گارانتی بازگشت وجه در هرزمان×شروع از15هزارتومان
تــــایـــــــــیــــــــ ـد مــــــــــــــــــی شــــــــــــــــــــــــ ــــه بخرید
-
-
August 31st, 2013, 01:36
عضو انجمن
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
-