نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 77

موضوع: افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن

باسلام
    کاربر arc1o0 فکر نمیکنم هر چهار عضو رسمی شما از یک سیستم استفاده کنند!
    خطاب به کاربر arc1o0 و jab3r اگر بنده قوانین رو نقض کردم به آقای سیروس گزارش کنید حتما ایشون پیگیری خواهند کرد و به بنده اطلاع خواهند داد! بنده هیچ فعالیتی خلاف قوانین انجمن در این انجمن انجام نداده ام! و نخواهم داد.
    کاربر jab3r هم من شما رو متهم نکردم! ما در اون زمان بنا به اقتضای خیلی از موارد اون بند رو برای جذب مدیر قرار دادیم! شما هم طبق اون تاپیک واجد شرایط نبودید! فکر نمیکنم ارسال چندین باره ایمیل مشکلی را حل کند!

مدیر عزیز من نه میخوام یوزرم رنگی بشه‌ . از کل صحبت من اینو برداشت کردید؟ شاید بقیه رو نخوندید؟
    طبق برداشت من از متنی که ارسال کردید دقیقا همین منظور را داشتید! شما اگر مایل به فعالیت آموزشی هستید. بسم الله... شروع کنید ...

در مورد یوزر آریا هم مشکل ایشون اصلا ربطی به این انجمن یا هاستینگ ندارد! مدیری هم که این مورد را اشاره کرده است بی اطلاع از موضوع بوده است.

موفق باشید

این تاپیک هم به دلیل اینکه مثل همیشه از مسیر اصلی خودش خارج شد قفل شد. از استارتر تاپیک میخوام تا در صورت تمایل یک تاپیک دیگری با همین موضوع ارسال کنند.
    در تاپیک مذکور هم با افرادی که خارج از موضوع بحث کنند برخورد میشود
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

2. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)