باسلام
کاربری که گفتید بنده به شخصه بهشون چند دفعه تذکر دادم و دیدیم رعایت نمیکنند و ایشون رو برکنار کردیم
در مورد فعالیت بنده، بنده هیچ فعالیت تجاری ندارم در این انجمن که اگر به این صورت نبود خود آقای سیروس فکر میکنم اینقدر فهم و درک داشته باشند که بنده رو برکنار کنند. و قطعا هرجا هم لازم باشد میام و پست میدم و یا تذکر یا ... و نیازی به توضیح به شما نمیبینم.
در مورد دوستی که گفتند بنده پستشون رو پاک کردم چون راست میگفتند خیر. دوست عزیز پست شما رو پاک کردم چون ربطی به این موضوع نداشت. ایمیلهایی که از طریق فورم تماس با ما ارسال میکنید به دست بنده نمیرسه و میره برای آقای سیروس. در مورد ریپورت هم بنده بنا به دلایلی دسترسی به ایمیلی که ریپورتها در آن میروند را ندارم! شما اگر واقعا میخواستید که من مشکلتون رو حل کنم یک ایمیل کامل ارسال میکردید! در مورد اینکه میگید با لرز ارسال میکنید! قطعا اگر حرفتون درست و مربط با موضوع باشه نه بنده بلکه هیچ شخص دیگری به شما هیچ ایرادی نخواهد گرفت ولی ...!
خیلی جالبه که دوست عزیز که میفرمایید دل پُری دارید، خیر دوست عزیز دل ما پُر تر هست ولی به روی شما نمیاریم! از الفاظی که دوستان لطف میکنند و به ما و خانواده ما (تمامی مدیران) نسبت میدهند تا .....

اگر اشتباه نکنم مالتی یوزر بودید!؟ که یکی از یوزرهاتون رو بنده بن کردم و اجازه فعالیت در انجمن رو بهتون دادیم باز! و تنها دلیل هم راه آمدن با یوزرها بود ...
در آخر ما فقط نقش ناظر را داریم و تا زمانی که نیاز نباشد کاری انجام نمیدهیم!
پس لطفا از بحثهای حاشیه ایی پرهیز کنید و به موضوع اصلی برسید!
در مورد حرف آقای هایپر سرور هم ما یک زمان با همه به یک صورت برخورد میکردیم! اعتراض کردند که چرا به این صورت برخورد میکنید، منی که فلان قدر بیشتر از آقای ایکس سابقه دارم چرا مثل آقای ایکس که دو روزه فعالیت میکنه رفتار میکنید، دوباره این روش رو تعویض کردیم ولی ظاهرا باز مشکل دارید!
در مورد مشکلی هم که داشتید با بنده صحبت کردید و من هم به مدیر مربوطه ارجاع دادم و از ایشون خواستم که بیشتر دقت کنند!
بله چون افرادی که در اون جامعه زندگی میکنند در این جامعه کوچک هم فعالیت میکنند!
اگر به دنبال تغییر رنگ یوزرتون هستید که این یک بحث جدا میباشد! بفرمایید تا یوزر شما رو سبز یا قرمز کنم!

کسی که بخواد فعالیت کنه احتیاج به مسئول بودن یا نبودن نداره، شما به عنوان یک بخش از این انجمن و یکی از کاربران فعالیت کنید تا چند نفر هم از شما یاد بگیرند و به این روش عمل کنند. برای اینکار نیاز به مسئول بودن یا نبودن ندارید.
موفق باشید