بنظر من درست نیست پیغام خصوصی رو بصورت عمومی منتشر کرد باید بهمدیگه احترام بزاریم ایشون هم حضور ندارند و نمیشه یکطرفه به قاضی رفت
بعدم هم قرار شد انتقادات و راه حل ارائه بدید نه اینکه هرکی یه چیزی از اون یکی رو کنه شده ماجرای بگم بگم معروف![]()
بنظر من درست نیست پیغام خصوصی رو بصورت عمومی منتشر کرد باید بهمدیگه احترام بزاریم ایشون هم حضور ندارند و نمیشه یکطرفه به قاضی رفت
بعدم هم قرار شد انتقادات و راه حل ارائه بدید نه اینکه هرکی یه چیزی از اون یکی رو کنه شده ماجرای بگم بگم معروف![]()
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
[quote=god;855921]بنظر من درست نیست پیغام خصوصی رو بصورت عمومی منتشر کرد باید بهمدیگه احترام بزاریم ایشون هم حضور ندارند و نمیشه یکطرفه به قاضی رفت
بعدم هم قرار شد انتقادات و راه حل ارائه بدید نه اینکه هرکی یه چیزی از اون یکی رو کنه شده ماجرای بگم بگم معروف:-
عزیز توی بخش عمومی به مدیران چیزی بگیم.
نتیجه تذکر میشه به دلیل اهانت به ایشون (مدرک موجود هست)
بعد وقتی سخن از قانون توی انجمن میشه.
قوانین عمومی هست اگر کسی رعایت نکنه باید جوابگو باشه.
من به ایشون تذکر دادم ایشون هم پاسخ دادن.
در پاسخ دوستی که گفتن دلتون پر هست
آره پر هست
به من میگن چون فعالیت هاستینگ داری نباید مرید بشی میگم چشم.
بعد یکی که فعالیت داره میشه مدیر.
بعد توی جند تا لینک قبل نشون دادن همین مدیری که این قانونا رو میذاره و میگه عمل کنید
با یوزر مدیریتش میاد تذکر میده:
http://www.webhostingtalk.ir/f11/501...tml#post560331
بعد توقع دارید کاربران قوانین رو رعایت کنند وقتی مجری قانون . قانون وضع شده توسط خودش رو زیر پا گذاشته؟
ایشون هم دیدید که برکنار شدند از مدیریت
چون دوستان تذکر دادند به ما چند نفر به خودم من گفتند منم منتقل کردم
==
توی پست های قبلیتون گفتید برای فعالیت توی بخش اموزشی درخواست مدیریت دادید
نیاز به مدیریت نداره میتونید همینطوری هم فعالیت کنید انطوری لازم نیست یه یوزر جدید بسازید برای فعالیت تجاریتون بعد برسونیدش به 100 تا پست و.......
شما و بقیه کاربرا هر مشکلی توی فعالیت در بخش اموزشی داستید به من بگید من در خدمتتون هست
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
خیلی از دوستان در انجمن هستند که لایق مدیریت هستند اما متسفانه..
حرفتون سنجیده نیست
کسی که میگه مدیر پست آموزشی دلیل داره
یکیش همین اسپم ها هستش، بار ها شده استارتر میگه آقا پست نده صبر کن آموزش تموم بشه بعد ۱۰ نفر بعد پست دوم میان اسپم میدند
دیروز داشتم صحبت های کلاس استاد حقیقت (استاد داشنگاه هستند که سیستم عامل رو درس میدند) گوش میدادم یه حرفی خیلی جالبی زد:
زمانی که لینوس سیستم عامل خودش رو داخل سایت گذاشت 40.000 تا ایمیل براش امد گفتند آقا این کد رو هم به سیستم اضافه کن بهتره
اما اگه توی ایران بود 40.000 که هیچ، 40 تا هم از این ایمیل ها نمدادند
همشونم فقط بلدن بگن: دمت ، گرم
عجب لینوکسی نوشتی!
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)