-
August 14th, 2013, 20:42
درخواست راهنمایی جهت انتخاب هاست خارجی مناسب ؟
با سلام
سایتی دارم انگلیسی زبان ( به هیج وجه نمیخام مالکیت ایرانی اون مشخص بشه ) دارای مطالب دانلود ویدئوهای آموزشی کپی رایت دار که البته هیچ فایلی روی سایت اصلی قرار نداره و همه فایل ها در سایت uploaded.to هستند و فقط لینک اونها در مطالب قرار داره ، متاسفانه الان روی هاست امریکا رزیلرکلاب میزبانی میشم که از نظر منابع کم میاره و به بعضی از مطالب که شکایت میشه گیر میده و تا 24 ساعت اگه مطلب رو پاک نکنم ساسپند میکنه سایت رو ، دوستان با توجه حدود 20 گیگ فضا + یک گیگ دیتابیس( درطول یک سال ) که هر ماه هم توسط سیستم اتوبلاگ حدود 50 مگ اضافه میشه و شرایط کپی رایتی مطالب سایت چه هاستی رو پیشنهاد میدن ؟ الکسای سایت حدود صد هزار هست و روزانه حدود 1000 تا 1500 آی پی بازدید داره
آیا می تونم از سروریس دهنده های معروف مثل bluehost یا hostgator و یا justhost استفاده کنم ؟ اگه جواب مثبت هست کسی هست که بتونه سرویس رو برام پرداخت کنه ؟
با توجه به این که میخام هاست خارجی باشه و روی اون سرور سایت های ایرانی قرار نداشته باشن و هزینه زیاد بالا هم برام مقدور نیست بکنم ( در حد حداکثر ماهی 30 هزار تومان ) پیشنهاد دوستان چی هست؟
-
-
August 14th, 2013 20:42
# ADS
-
August 14th, 2013, 23:43
پاسخ : درخواست راهنمایی جهت انتخاب هاست خارجی مناسب ؟
می تونیم از این هاستینگ ها واستون پرداخت کنم + و اگه وریفایی هم خواست انجام بدم اما این هاستینگ ها وارز نیستن چند بار تذکر می دند بعدش ساسپند
-
-
August 16th, 2013, 17:52
هاست خاجی که قرار دادن لینک کپی رایت اجازه بده از دوستان کسی سراغ نداره ؟
-
-
August 16th, 2013, 22:46
عضو انجمن
دیتاسنتر هلند هاست وارز داره
-
-
August 17th, 2013, 00:01
عضو انجمن
سلام
بهترین پیشنهاد به نظر من site5 هستش
عملکرد بسیار حرفه ای تر نسبت به رقبا
البته بطور جد با مشتریان ایرانی مشکل دارند
سعی کنید در هنگام ارسال سفارش با آی پی ایرانی چنین کاری رو انجام ندید. همچنین مشخصات ( حتی اسم ) هم از موارد ایرانی استفاده نکنید
بسیار زیرک اند در این مورد :دی
P30CLOUD ::
Cloud Host , VDS , Cloud Reseller , SMS Panel ::
-
-
August 18th, 2013, 12:10

نوشته اصلی توسط
p30cloud
سلام
بهترین پیشنهاد به نظر من site5 هستش
عملکرد بسیار حرفه ای تر نسبت به رقبا
البته بطور جد با مشتریان ایرانی مشکل دارند
سعی کنید در هنگام ارسال سفارش با آی پی ایرانی چنین کاری رو انجام ندید. همچنین مشخصات ( حتی اسم ) هم از موارد ایرانی استفاده نکنید
بسیار زیرک اند در این مورد :دی
ممنون از پیشنهادتون ، ولی من باهاشون چت کردم و سوال کردم که از وارز پشتیبانی می کنند یا خیر میگن که نه با هیچ نوع وارزی موافقت نمی کنند!
-
-
August 18th, 2013, 12:35
عضو انجمن
خواهش میکنم
بزارید موضوع رو برای شما روشن کنم
99 درصد دیتاسنترهای جهان در صورتی که شکایتی بشه، پیگیری میکنند و برخورد میشه با این موضوع
اما
اگر شکایتی نشه، اون ها هم کار خاصی انجام نمیدن
P30CLOUD ::
Cloud Host , VDS , Cloud Reseller , SMS Panel ::
-
-
August 26th, 2013, 08:02
عضو جدید
هاستینگ آمریکا به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشه . بر خلاف قوانینشون هست و اکانت رو در اولین فرصت Terminate میکنن .
-
-
August 26th, 2013, 08:55
-
-
August 30th, 2013, 14:02
با تشکر از راهنمایی دوستان
فعلا از این سایت هاست مگاپرو یکماهه تهیه کردم ببینم کیفیتش چطوره :
Warez Linking Allowed Offshore Anonymous Web Hosting
-