نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28

موضوع: هاست پد - نماینده رسمی دیتاسنتر enotch آمریکا در ایران | فروش سرور های اخصتصاصی این دیتاسنتر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    198
    تشکر شده در
    175 پست

پیش فرض پاسخ : هاست پد - نماینده رسمی دیتاسنتر enotch آمریکا در ایران | فروش سرور های اخصتصاصی این دیتاسنتر

نقل قول نوشته اصلی توسط sina_mech نمایش پست ها
    من نه سرویس میفروشم، نه خریدارم. صرفاً برای افزایش اطلاعاتم انجمن رو دنبال میکنم. این certification رو که دیدم، چون برام بیش از اندازه جالب بود، خواستم یه توضیحی بدم:

1- خارجی ها، و بالاخص آمریکایی ها اول نامه شان In the name of god نمیذارن
    2- فرمت ِ نامه ی certification رسمی، این نیست! گوگل کنید تا فرمت های رسمی رو ببینید. اگر certification ای پیدا کردید که از فونت صورتی با اندازه 14-16 استفاده کرده بود، ما رو در جریان بذارید
    3- نامه های به این شکل در آمریکا، بر روی سربرگ رسمی شرکت پرینت میشن و به صورت دستی امضا میشن و در نهایت اسکن میکنن و به صورت الکترونیکی در اختیار مردم میذارن. اینکار برای اینه که از نامه های رسمی سو استفاده نشه.
    4- جمله ی اولی که در پاراگراف دوم اومده، کلاً غلطه! اول اینکه تو نامه رسمی هیچوقت SO استفاده نمیشه! اون phrase ای هم که بعد از ویرگول اومده (یعنی so hostpad group ...)، هیچ معنی خاصی نمیده. صرفاً یه استفاده ی چشم بسته از google translator بوده.
    5- برای اولین بار در تاریخ زبان انگلیسی شاهد این هستیم که بعد از our، فعل اومده!
    6- پاراگراف سوم هم مشابه پاراگراف دوم مشکل گرامریِ اساسی داره که از حوصله من خارجه دیگه

دوست عزیز، شما رسماً certification جعل کردید که بسیار هم ناشیانه اینکارو انجام دادید، که میزان آشنایی شما با زبان انگلیسی و سطح تحصیلی و علمی شما رو به وضوح نشون میده. در هر صورت کلاه گذاشتن سر مردم کار سختی نیست، جوانمردی و کمک به مردم هست که کار سختیه
    سلام.

مشکلی نیست ! شما هر طور صلاح می دونید . می خواید خرید کنید و یا می خواید خرید نکنید . مهم برداشت خریداران است دوست من . به هر حال من تو این یک سالی که در وب هاستینگ تاک بودم دیدم صداقت بعضی از دوستان رو پس حرف از جوانمردی و خدمت به مردم نزنید

2. تعداد تشکر ها از ittab به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)