کنترل پنل های Kloxo و Webmin و zPanel برای لینوکس رایگان هستند.سرور لینوکس باید باشد چون سایتهایم لینوکسی هستند و با پی اچ پی نوشته شده اند اما نمیخواهم سی پنل بگیرم بخاطر هزینه لایسنس ماهانه کدام کنترل پنل کارامد هست مثل سی پنل امارایگان تا به فروشنده بگویم روی سرور همان کنترل پنل رو کانفیگ کند؟
پیشنهاد بنده برای کنترل پنل رایگان Kloxo هست و حتی در Kloxo میتونید 5 نوع از کانفیگ ها وب سرور داشته باشید.
مانند:
Apache
NginX
LigHTTPD
Apache + Nginx
Apache + LigHTTPD
برای فایروال CSF نصب کنید که رایگان میباشد.بجز هزینه ماهانه وی پی اس دیگر چه هزینه های دیگری رو باید پرداخت کنم ؟ مثلا باید برای فایر وال های و انتی ویروس هایی که قصد دارم روی سرور نصب کنم پول بدهم؟
برای آنتی ویروس هم میتونید ClamAV نصب کنید , رایگان هست.
معمولا اگر Release جدید از Panel / Firewall / Antivirus منتشر بشه به راحتی میتونید Upgrade کنید و دردسر خاصی نداره.بعد از نصب نرم افزار های اولیه دیگر نیازی به تنظیمات سرور نیست و میتوانم با خیال راحت تمرکزم را روی سایتهایم بگذارم؟ یا دائما باید در حال بروز رسانی نرم افزاری باشم و نگران امنیت سایتهام
اول کاری به خوبی سرور را کانفیگ کنید و سپس سایت هایتان را Lunch کنید , اگر به Error یا مشکلی برخوردید نا امید نشید و پیشنیازات اسکریپت ها و CMS هاتون داخل سرور فراهم کنید.
برای کمتر از 30 بازدید همزمان 10 مگابیت کافی هست.پورت سرور رو چطور انتخاب کنم تا برای 4 سایت کم بازدید که بزودی پر بازدید میشوند مشگل لود واذیت شدن ویزیتورها به وجود نیاید؟
برای بیشتر از 50 بازدید همزمان 100 مگابیت لازم هست.
برای 400 بازدید همزمان 1 گیگابیت مورد نیاز هست.
اکثر سرویس دهندگان تنها 1 آی پی اختصاصی به شما ارائه خواهند کرد و تا روز آخری که VPS در اختیار شما باشد آن IP نیز متعلق به شماست.سوال اخر بطور معمول روی یک وی پی اس چند ای پی اختصاصی ارائه میشود و تا چه زمان آن ای پی متعلق به من است؟