-
August 29th, 2013, 13:23
نظرتون درباره سرور های kimsufi چیه ؟
سلام بر دوستان، امروز نگاهی به قیمت سرور های ovh میکردم : Kimsufi - your range of dedicated servers from £2.49 p/m! نظرتون درباره پلن KS 4G چیه ؟ هزینه نصبش هم رایگانه، به نظرتون مناسب فایل سنتر هست ؟ بعد من تو انجمن wjunction خوندم چند تا از مشتری سرورهای ovh گفته بودند زیاد در مورد کپی رایت سخت گیری نمیکنه ، تا چه حد مسئله این درسته ؟ من میخوام خودم مستقیم سرور رو از سایتشون بگیرم (البته کسی برام پرداخت کنه)، مشکلی با ایران ندارن ؟
بعد من اولین بارم هست سرور اختصاصی میگیرم، کانفیگ یا تنظیمات خاصی نیاز داره؟ (البته به غیر از کانفیگ اولیه که خودشون میکنن)
-
-
August 29th, 2013 13:23
# ADS
-
August 29th, 2013, 13:44
عضو انجمن
پاسخ : نظرتون درباره سرور های kimsufi چیه ؟
با سلام
کیفیت سخت افزار kimsufi به مراتب پایین تر از دیگر مکان هاست
همچنین پورت ضعیف هم از نقاط منفی kimsufi می باشد
کانفیگ اولیه هم انجام نمیدن ( هیچ دیتاسنتری انجام نمیده )
و فقط برای شما نصب میکنند سیستم عامل مورد نظرتون رو
موفق باشید
P30CLOUD ::
Cloud Host , VDS , Cloud Reseller , SMS Panel ::
-
تعداد تشکر ها ازp30cloud به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2013, 14:14
عضو انجمن
پلان 4g از نظر سخت افزاری نسبتاً برای کار شما ضعیفه . میتونین از پلان های بالاتر کیمسوفی استفاده کنید. نکته دیگر در مورد این سرورها سرعت پورت 100mbps و محدودیت ماهانه 5 ترابایت با این کانکشن و بعد از اون 10mbps نامحدوده.
اگر تصمیمتون جدیه و میخواین حرفه ای شروع کنید از سری حرفهای ovh خرید کنید چون هم سخت افزار بهتری داره هم سرعت پورتش 200mbps به بالاست و هم نامحدوده . در موردکانفیگ اولیه هم همه کار رو باید خودتون انجام بدین . فقط سیستم عامل مورد نظر براتون نصب میشه و اگر پنل داشته باشین میتونین اونو عوض کنید و یا مجدداً نصب کنید.
با ایرانی های خارج کشور مشکلی ندارن اما از ایران نمیتونین پنل باز کنید. در مورد کپی رایت هم منم همینطور شنیدم که زیاد گیر نیستن.
کانفیگ سرور رو هم اگر باره اوله و بلد نیستین و نمیخواین زمان بزارین براش بدین یکی از دوستانی که کار کانفیگ میکنن براتون انجام بدن.
-
تعداد تشکر ها ازzigma4000 به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2013, 14:26
مرسی از راهنمایی دوستان در اینصورت kimsufi نمیگیرم، پلن های حرفه ایش با هزینه دایرکت ادمین گرون میشه متاسفانه. جای دیگه ای هست بشه با 20-25 یورو ماهیانه و بدون هزینه نصب سرور گرفت ؟
ویرایش توسط CIINA : August 29th, 2013 در ساعت 14:29
-
-
August 29th, 2013, 14:29

نوشته اصلی توسط
CIINA
مرسی از راهنمایی دوستان در اینصورت kimsufi نمیگیرم، البته پلن حرفه ای اولش 32 یورو هست که + هزینه دایرکت ادمین گرون میشه. جای دیگه ای هست بشه با 20-25 یورو ماهیانه و بدون هزینه نصب سرور گرفت ؟
هتزنر هست اما با این بودجه سرور ضعیف تری از کیم سوفی می تونید بگرید. در ضمن اینجا فروم آموزشی هست و دادن آفر ممنوع!
-
تعداد تشکر ها از MOHAMMAD MOHSEN به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2013, 15:53
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
p30cloud
با سلام
کیفیت سخت افزار kimsufi به مراتب پایین تر از دیگر مکان هاست
همچنین پورت ضعیف هم از نقاط منفی kimsufi می باشد
کانفیگ اولیه هم انجام نمیدن ( هیچ دیتاسنتری انجام نمیده )
و فقط برای شما نصب میکنند سیستم عامل مورد نظرتون رو
موفق باشید
دوست عزیز لطفا اطلاعات غلط ارائه ندید
کیفیت پورت در سری کیم سوفی عالی هست
تنها مشکلی که هست اینه که در حال حاضر فقط به شهروندان اروپایی داده میشه!
کیفیت سخت افزار که می فرمایید در مقایسه با کجا و با چه قیمتی می فرمایید!؟
نوع و میزان هارد و پردازنده و رم و پورت مشخص است ، این موارد کمی است نه کیفی!
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازarc1o0 به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2013, 16:03
عضو انجمن
دوست عزیز کسی به ایشون اطلاعات نادرست نداد. ایشون پرسیدن سرور 4g برای فایل هاستینگ با توجه به لود بالای فایل هستینگ و رَم و سیپییو و محدودیت پهنای باند و سرعت پورت کمتر نسبت به سرورهای اصلی ovh بهتر برای کار حرفه ای از سری حرفه ای تهیه کنن.
علاوه بر اینکه فقط الان به اروپایی ها ارائه میشه محدودیت سه سرور در یک پنل هم برای کیم سوفی وجود داره.
-
تعداد تشکر ها ازzigma4000 به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2013, 16:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arc1o0
دوست عزیز لطفا اطلاعات غلط ارائه ندید
کیفیت پورت در سری کیم سوفی عالی هست
تنها مشکلی که هست اینه که در حال حاضر فقط به شهروندان اروپایی داده میشه!
کیفیت سخت افزار که می فرمایید در مقایسه با کجا و با چه قیمتی می فرمایید!؟
نوع و میزان هارد و پردازنده و رم و پورت مشخص است ، این موارد کمی است نه کیفی!
موفق باشید
بنده اطلاعاتی دادم که بر حسب تجربه ی خودم بودش . البته طی یک سال گذشته نه در زمان حال
شما که نمیتونید نظر خودتون رو بر بقیه تحمیل کنید، میتونید ؟! این یک تاپیک نظر خواهی هست و بنده نظرم رو عرض کردم خدمت استارتر
ضمنن فکر کنم نظرات مشابه بنده بیشتر باشه تا نظرات مشابه شما !
http://www.webhostingtalk.ir/f34/67659/#post644729
http://www.webhostingtalk.ir/f55/490...tml#post450311
موفق باشی !
ویرایش توسط p30cloud : August 29th, 2013 در ساعت 16:21
P30CLOUD ::
Cloud Host , VDS , Cloud Reseller , SMS Panel ::
-
تعداد تشکر ها از p30cloud به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2013, 17:26
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
zigma4000
دوست عزیز کسی به ایشون اطلاعات نادرست نداد. ایشون پرسیدن سرور 4g برای فایل هاستینگ با توجه به لود بالای فایل هستینگ و رَم و سیپییو و محدودیت پهنای باند و سرعت پورت کمتر نسبت به سرورهای اصلی ovh بهتر برای کار حرفه ای از سری حرفه ای تهیه کنن.
علاوه بر اینکه فقط الان به اروپایی ها ارائه میشه محدودیت سه سرور در یک پنل هم برای کیم سوفی وجود داره.
این محدودیت 3 تا رو از کجا میگید؟
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2013, 17:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
p30cloud
من صحبتم سر پورت بود که میگید کنده!
و این مواردی که می فرمایید مال سال قبله نه الان! الان پورت 100 با سرعت 11.6 آپلود می کنه و با سرعت 12.4 دانلود ( ماکزیمم)
این دیتا سنتر تا ماه قبل بهترین دیتا سنتر دنیا بود و ما در عرض 15-20 دقیقه هم سرور تحویل گرفته بودیم - اما بعد از این آفر تابستونی گند زد به اعتبار خودش!
کیم سوفی وابسته ( متعلق) به OVH هستش ولی بنا به دلایلی سایت مجزا هم براش در نظر گرفتن!
Kimsufi - your range of dedicated servers from £2.49 p/m!
هر شهروند اروپایی می تونه 253 تا سرور کیم سوفی بخره! البته در صورتی که سرور موجود باشه!
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید