-
August 27th, 2013, 11:25
نرم افزار محدود کردن ترافیک مصرفی
با سلام
دوستان من خیلی وقته که دنبال یه نرم افزار خوب هستم جهت محدود کردن یوزرها در دسترسی به اینترنت، مثلا هر روز 50 مگ بیشتر نتونن استفاده کنن، هر نرم افزاری که تست کردم درست جواب نداد، فقط bw meter بود که بهتر از همه عمل کرد که اون هم خیلی قاطی می کنه و بعضی وقتها اصلا محدودیت رو اعمال نمی کنه و ...
ببینید تعدادی لپ تاپ هست که با وایرلس وصل هستن که هر کدومشون این محدودیت رو دارن که هر روز 50 مگ بیشتر استفاده نکنن، یه سری کامپیوتر ثابت هست که یوزرهای مختلفی داره که هر کدوم از اون یوزرها روزی 50 مگ می تونن استفاده کنن
برای این کار آیا مودم هوشمندی نیست که راحت این کار رو کنه و احتیاج نباشه که روی تک تک این سیستمها نرم افزار نصب کنیم، تازه این مشکل هم هست که باید یک سره این نرم افزارها رو روی تک تک سیستمها چک کنیم و به راحتی میشه دورشون زد
پیشنهاد شما برای این کار چیه؟ با تشکر از شما
-
-
August 27th, 2013 11:25
# ADS
-
August 27th, 2013, 11:50
پاسخ : نرم افزار محدود کردن ترافیک مصرفی
با سلام
نرم افزار های
NetLimiter ، bw meter مفید هستند
-
-
August 27th, 2013, 11:52
ممنون اما بالا که گفتم دارم از bwmeter استفاده می کنم، اما همونطور که گفتم زیاد قاطی می کنه و بعد اینکه یکسره باید سیستمهای کاربرها رو چک کنیم و کاربر هم خواسته یا ناخواسته می تونه به راحتی اون نرم افزار رو دور بزنه
آیا مودم پیشرفته ای نیست که بتونه دقیق کنترل کنه یوزرها رو؟ یا نرم افزار خاصی که واقعا محدود کنه و کارش دقیق باشه؟
-
-
September 10th, 2013, 19:23
-
-
September 10th, 2013, 19:38
-
تعداد تشکر ها از OPENFIRE به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2013, 21:13
ممنون ولی این نرم افزار، اولین نرم افزاری بود که امتحان کردیم و اصلا نمیشه باهاش محدود کرد، ببینید نرم افزاری می خوام که بشه توی یه شبکه روی تمامی اعضا تسلط داشت و برای هر کدوم ترافیک خاصی تعریف کرد و نشه دورش زد
البته وقتی که کار به نرم افزار بکشه طبیعتا کنترل زیادی روش نمی شه داشت و ترجیح با اینه که یه مودم پیشرفته باشه که این کار رو کنه، آیا مودم هایی هستند که هوشمند باشند و بشه تمامی کاربرها رو با جزئیات کنترل کرد، یعنی اینکه فلان کاربر این مقدار هر روز استفاده کنه و فلانی .... ؟
-
-
September 10th, 2013, 21:25
عضو انجمن
netlimiter khaili khobe estefade konid
manam alan daram az netlimiter estefade mikonam
ta terafik sobhamo mahdod konam
-
تعداد تشکر ها از hfuhost به دلیل پست مفید
-
September 11th, 2013, 12:05
یعنی می تونم با نت لیمیتر بر بقیه افرادی که داخل شبکه هستند مدیریت داشته باشم؟ خب اگه اونها نصب کنن اونها بر من مدیریت پیدا می کنن؟! 
آخه چرا نباید یه مودمی چیزی باشه پیشرفته که به صورت قطعی و راحت بشه کامل کنترل کرد!!!
-
-
September 11th, 2013, 12:26
عضو انجمن
سلام
شما از نرم افزار روبه رو استفاده کنید شاید مشکلتان را حل کند> Bandwidth Meter Pro
چرا از اینترنت نامحدود استفاده کنید تا محدویت حجمی نداشته باشید؟
-
-
September 11th, 2013, 15:31
بحث مالی نیست که اینترنت نامحدود بگیریم، چون یه مؤسسه هست و فضاش علمیه، نمی خواییم بیشتر از مقدار معینی استفاده بشه که دیگه به بازی و وقت تلف کنی و ... بکشه
نرم افزاری رو هم که گفتید تست کردم اصلا محدود نمی تونست کنه!
دیگه کلافه شدم!
-