-
August 26th, 2013, 14:07
ارائه بی نظیر سرور های اختصاصی ovh با تخفیف 30 تا 40 درصد
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و ادب و احترام خدمت تمامی همکاران و کاربران گرامی انجمن WHT
پس از موفقیت در پشتیبانی بیش از 120 کاربر در ایران در (سرور های اختصاصی) و رضایت شما کاربران گرامی اینک با استفاده از سیستم تخفیف دیتاسنتر بزرگ و بین المللی OVH
به تمامی سرور های زیر که خدمتتان ارائه میشود تخفیف هایی (فقط برای ماه اول خرید) تا سقف 30 الی 40 درصد ارائه میشوند و همانطور که می بینید قیمت های بی نظیری هستند.
در مورد دیتاسنتر OVH : دیتاسنتر او وی اچ یکی از بزرگترین دیتاسنتر های موجود در دنیا می باشد که با پشتیبانی از دو کشور فرانسه و کانادا تجارت خود را به صورت بین الملل گسترش داده است . از ویژگی های این دیتاسنتر می توان به آپتایم فوق العاده بالای آن ( می توان گفت 100 درصد ... چه آپتایم شبکه و چه آپتایم خود سرور ( از لحاظ قطع شدن برق و..) تا این لحظه حتی 1 ثانیه هم رخ نداده است این موارد) اشاره نمود
کیفیت قطعات در این دیتاسنتر بسیار بسیار عالی می باشند ( مخصوصا دی سی کانادا) ... و پشتیبانی خوبی هم دارند در ارائه پورت هم بسیار عالی کار کرده اند که در دی سی فرانسه تمامی سرور ها با پهنای باند نامحدود ارائه میشود .
OVH Dedicated Server MinSP
Technologie : Ivy Bridge
CPU : Intel Xeon E3 1245v2 4 cores / 8 Threads 3.4GH
RAM : 32 GB DDR3
HARD : 2X2 TB SATA3
NETWORK PORT CONNECTION : 1GBPS | 200 MBPS Unlimited BW Included
Server Start After : 72H
IP : 3 Free IPs | Each ip 1 Dollar
قیمت این سرور برای ماه اول 227 هزار تومان می باشد و از ماه دوم به بعد هزینه آن 285 هزار تومان می باشد
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OVH Dedicated Server MinSP SSD
Technologie : Ivy Bridge
CPU : Intel Xeon E3 1245v2 4 cores / 8 Threads 3.4GH
HARD : 2X120 GB SSD
Server Start After : 72H
قیمت این سرور برای ماه اول 276 هزار تومان می باشد و از ماه دوم به بعد هزینه آن 335 هزار تومان می باشد
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OVH Dedicated Server Best Of SP
Technologie : Nehalem
CPU : Intel Xeon W3520 4 cores / 8 Threads
HARD : 2X2 TB SATA3 LSI MegaRAID 9271 6Gbps CacheVault
Server Start After : 72H | 24H
قیمت این سرور برای ماه اول 326 هزار تومان می باشد و از ماه دوم به بعد هزینه آن 385 هزار تومان می باشد
گروه فناوری اطلاعات یاس آی تی - صفحه اصلی
برای دریافت پلن های بیشتر با درصد تخفیف اعمال شده برای شما کاربران گرامی .. با ما در تماس باشید
متاسفانه انگار برای بعضی از دوستان و همکاران بعضی چیزها بد جا افتاده است .. 30-40 درصد تخفیف ذکر شده فقط برای ماه اول هست و از ماه دوم سرویس دهی با محاسبه هزینه های جانبی نظیر پشتیبانی | اکسچنج و مالیان پی پال می باشد . که مشاهده می فرمایید و تخفیفی در ماه های بعد ارائه نمیشود زیر قیمت ها مناسب هستند
باتقدیم احترام
ویرایش توسط Yas-Host : August 27th, 2013 در ساعت 10:43
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2013 14:07
# ADS
-
August 26th, 2013, 17:43
پاسخ : ارائه بی نظیر سرور های اختصاصی ovh با تخفیف 30 تا 40 درصد
سلام
دوست من شما 49 یورو حساب کنید با قیمت روز یورو 4.300 می شه 210 حداکثر با قیمت یورو 4.500 220 .
بنده نگفتم شما مورد اطمینان نیستی ولی شما هیچ تخفیفی ندادید هیچ ماه دوم برای هر سرور 70 هزار تومان کامزد حساب کردید .
-
تعداد تشکر ها ازdiges به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2013, 18:28

نوشته اصلی توسط
diges
سلام
دوست من شما 49 یورو حساب کنید با قیمت روز یورو 4.300 می شه 210 حداکثر با قیمت یورو 4.500 220 .
بنده نگفتم شما مورد اطمینان نیستی ولی شما هیچ تخفیفی ندادید هیچ ماه دوم برای هر سرور 70 هزار تومان کامزد حساب کردید .
دوست عزیز.
لطفا اینجا حساب کنید.
خرید و فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای اینترنتی | payment24
224 هزار تومان.
ماه اول.
ما برای ماه اول اصلا درصدی برای پشتیبانی و کامزد پی پال دریافت نکردیم.
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
August 26th, 2013, 20:06
عضو جدید
دوست عزیزم قصد دخالت در تاپیک شما رو ندارم اما در همین payment24 نوشته شده که پنل ovh باز میکنن (مالیات رو هم حذف میکنن) و قاعدتا هم باید همینطوری باشه چون VAT برای افرادی هست که در اون کشور زندگی میکنن و دوستان خارجی معاف هستن از پرداختش (یا اگر در اون کشور پرداخت کنن در راه بازگشت در فرودگاه میتونن با نشون دادن فاکتور ها اون % رو پس بگیرن)
باز هم معذرت میخوام اگر دخالت کردم.
-
تعداد تشکر ها ازscorp به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2013, 00:36

نوشته اصلی توسط
scorp
دوست عزیزم قصد دخالت در تاپیک شما رو ندارم اما در همین payment24 نوشته شده که پنل ovh باز میکنن (مالیات رو هم حذف میکنن) و قاعدتا هم باید همینطوری باشه چون vat برای افرادی هست که در اون کشور زندگی میکنن و دوستان خارجی معاف هستن از پرداختش (یا اگر در اون کشور پرداخت کنن در راه بازگشت در فرودگاه میتونن با نشون دادن فاکتور ها اون % رو پس بگیرن)
باز هم معذرت میخوام اگر دخالت کردم.
سلام خدمت شما .. خیر دوست عزیز دخالت نیست اسم این ... شما نظرتون رو ارائه کردید وظیفه ما هم هست که پاسختون رو به صورت کامل بدهیم .. چند مورد رو شما در نظر نگرفتید .. مورد اول : پیمنت 24 خودشون فکر می کنم حسابشون اروپا باشه.. وت هم برای اون کشور نیست فقط دوست عزیز برای کل اروپا هست .. مورد دوم در ایران دلیلی نداره ما وت رو حذف بکنیم !!!! حساب های رسمی صادر شده به صورت شرکتی در کانادا ... کجا ... حساب های قاچاقی صادر شده در دبی و... جاهای دیگر کجا .. شما مگه توی کشور دبی یا جای دیگر زندگی می کنید که قصد حذف وت رو دارید؟!!!!!!!!!!!!! بعد از حذف وت از شما کلی مدارک می خوان
باید فرم امضا کنید و این حرفا و اگر مثلا یک ماه از سرور گذشته باشه و نتونید این موارد رو هم ارائه کنید ( مگر با هویتی کاملا متفاوت و دروغین ) سرور شما بسته میشود .. ما در حال پیگیری هستیم که به صورت رسمی برداریم وت رو .. اما فعلا با وت ارائه میشود .. بازم عرض می کنم ( وت در کل اروپا هست نه فقط اون کشور) (امیدوار هستم از اشتباه در آمده باشید دوست عزیز)
کلام آخر : ما داریم الان توی ماه اول هزینه خام سرور رو فقط دریافت می کنیم .. بدون محاسبه اکسچنج های انجام شده و درصد پی پال !!!!!!!!!!!!!! که خود همین ها حدود 40-50 هزار تومان هست .. که ما این رو از خودمون میدیم اما روی اون فاکتور ovh نیز داریم درصد تخفیف اعمال می کنیم که نه ضرر بشه برای ما و فعلا همانطور هم که به کاربران گفته شده سودی در ماه اول دریافت نشود ... که اگر دقت به قیمت بکنید در ماه های بعد متوجه میشوید که قیمت های ذکر شده شامل(قیمت اکسچنج | قیمت سود پی پال | هزینه پشتیبانی و... ) می باشند که باز هم اگر دقت شود متوجه میشوید باز هم نسبت به جاهای دیگر بسیار عالی هست قیمت ها ... عرض دیگه ای هم نیست فکر می کنم در این پست تمامی موارد شرح داده شد
با تقدیم احترام - یاس آی تی
-
-
August 27th, 2013, 01:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Yas-Host
سلام خدمت شما .. خیر دوست عزیز دخالت نیست اسم این ... شما نظرتون رو ارائه کردید وظیفه ما هم هست که پاسختون رو به صورت کامل بدهیم .. چند مورد رو شما در نظر نگرفتید .. مورد اول : پیمنت 24 خودشون فکر می کنم حسابشون اروپا باشه.. وت هم برای اون کشور نیست فقط دوست عزیز برای کل اروپا هست .. مورد دوم در ایران دلیلی نداره ما وت رو حذف بکنیم !!!! حساب های رسمی صادر شده به صورت شرکتی در کانادا ... کجا ... حساب های قاچاقی صادر شده در دبی و... جاهای دیگر کجا .. شما مگه توی کشور دبی یا جای دیگر زندگی می کنید که قصد حذف وت رو دارید؟!!!!!!!!!!!!! بعد از حذف وت از شما کلی مدارک می خوان
باید فرم امضا کنید و این حرفا و اگر مثلا یک ماه از سرور گذشته باشه و نتونید این موارد رو هم ارائه کنید ( مگر با هویتی کاملا متفاوت و دروغین ) سرور شما بسته میشود .. ما در حال پیگیری هستیم که به صورت رسمی برداریم وت رو .. اما فعلا با وت ارائه میشود .. بازم عرض می کنم ( وت در کل اروپا هست نه فقط اون کشور) (امیدوار هستم از اشتباه در آمده باشید دوست عزیز)
کلام آخر : ما داریم الان توی ماه اول هزینه خام سرور رو فقط دریافت می کنیم .. بدون محاسبه اکسچنج های انجام شده و درصد پی پال !!!!!!!!!!!!!! که خود همین ها حدود 40-50 هزار تومان هست .. که ما این رو از خودمون میدیم اما روی اون فاکتور ovh نیز داریم درصد تخفیف اعمال می کنیم که نه ضرر بشه برای ما و فعلا همانطور هم که به کاربران گفته شده سودی در ماه اول دریافت نشود ... که اگر دقت به قیمت بکنید در ماه های بعد متوجه میشوید که قیمت های ذکر شده شامل(قیمت اکسچنج | قیمت سود پی پال | هزینه پشتیبانی و... ) می باشند که باز هم اگر دقت شود متوجه میشوید باز هم نسبت به جاهای دیگر بسیار عالی هست قیمت ها ... عرض دیگه ای هم نیست فکر می کنم در این پست تمامی موارد شرح داده شد
با تقدیم احترام - یاس آی تی
سلام
پیرو فرمایش دوستان
به دلیل جلوگیری از سوئ تفاهم حذف شد
عذر خواهی میکنم
ویرایش توسط wanener : August 27th, 2013 در ساعت 23:20
-
تعداد تشکر ها از wanener به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2013, 10:32

نوشته اصلی توسط
wanener
سلام
پیرو فرمایش دوستان
فکر میکنم شما یا اطلاعی از VAT و TAV ندارید یا اینکه با استفاده از اون می خواهید بفرمائید ما بدون سود سرویس اراه میکینم
VAT فقط و فقط برای اعضای اتحادیه اروپا است ! پس اگر حساب شما کانادا Verify آست دلیلی ندراد وت پرداخت کنید ! 1 فرم ساده است که امضا می کنید و می فرستید و مدارک هویتی خودتون رو هم مطابق با محل سکونت و کارت اعتباری ارائه می کنید
مگر شما توی کانادا زندگی میکنید
وقتی حساب شما متعلق به خود شما نیست فرقی نمی کنه در امارات باشه یا کانادا !
بله ما هم وت رو حذف کردیم ! ما هم مدارک احراز هویت ارائه کردیم !
اما نگفتیم دیگران حسابهای قاچاقی دارند و مال من مال خودمونه که توی کانادا هستیم !
این دقیقا معنیش چیه ؟
حساب های رسمی صادر شده به صورت شرکتی در کانادا ... کجا ... حساب های قاچاقی صادر شده در دبی و... جاهای دیگر کجا
شما وقی ادعایی می فرمائید باید بتونید ثابتش کنید در غیر این صورت در میان همکاران وجه خوبی نخواهد داشت و بنده خودم به شخصه از چنین عناوین تاپیکی به عنوان بازار خراب کنی یاد میکنم
اگر شما ادعای خودتون رو در خصوص حساب شرکتی و پرداخت معتبر ثابت کنید بنده خودم همین الان یک سرور MG به شما سفارش میدم !
دوست عزیز چند مورد رو عرض می کنم که اشتباهتون رو در صحبتتون متوجه بشید ..مورد اول توصیه می کنم به شما لحن صحبتتون رو درست بفرمایید مورد دوم ... وجه مارا شما و همکاران پیش مردم بالا و پایین نخواهید کرد که به این شکل صحبت می کنید دوما از جایی که اینقدر تعریف میشود این شکل صحبت ( که وقتی حساب شما متعلق به خود شما نیست فرقی نمی کنه در امارات باشه یا کانادا !) کاملا بعید هست و بیچاره کاربران .. با این وضع الان معلوم شده شما از حسابی استفاده میکنید که کاملا با هویت کسی دیگر است.
مورد دوم بنده عرض کردم حساب ما در کانادا هستش .. به خاطر ندارم گفته باشم خودمون در کانادا هستیم ! سوما صحبت بنده کاملا صحیح بوده و به شما این اجازه وحق رو نخواهیم داد که به این شکل بار دیگر صحبت کنید: (فکر میکنم شما یا اطلاعی از VAT و TAV ندارید یا اینکه با استفاده از اون می خواهید بفرمائید ما بدون سود سرویس ارائه میکینم) توضیحات اگر جاییش غلط بوده دقیقا توضیح بدید کجاش .... VAT فقط و فقط برای اعضای اتحادیه اروپا است ! ... ما غیر از این حرف رو زدیم به اون دوستمون؟ از شما بعید بود ...
مورد بعدی: دوست عزیز مردم خودشون متوجه هستند که باید چیکار بکنند ... بنده هم به شخصه از پست شما اینو می خونم که شما قصد ایجاد مشکل رو دارید و چوب لای چرخ دیگران کردن ... که به نظرم با اینکه توضیحات قبلی کاملا دقیق و واضح بود شما اومدید دوباره همون موارد رو با وجود این همه توضیحات ذکر کردید که کار شایسته و درستی نیست و چیز جالبی رو به ما و مردم نمیرسونه .
مورد بعدی : شما در جایگاهی نیستید که بخواین اعتبار ما رو به خاطر این که فقط مشکل دارید با قیمتی که متناسب با سرویس دهی شما نیست و ممکن هست کاربران شما رو کم کند !! بیاید و این شکلی صحبت بکنید که جایگاهتون رو کجا چیکار می کنید و فلان و فلان ... ما اعتبارمون رو مردم و کاربرانمون مشخص می کنند نه شما و همکاران که سرویس هایی ( طبق گفته خودتون با هویت دیگیری ارائه میدید و مثلا حالا اومدید وت رو هم بستید (لطفی در حق کاربرانتون نکردید ..)
مورد بعدی .... بنده واقعا متاسفم هستم برای بعضی از دوستان در ایران که به خاطراینکه می بینند جای دیگر با قیمت های مناسب و ... دارند کاربرانشون رو میگیرند می آیند و بهانه های الکی و بی مورد و (غیر قابل قبول میگیرند ) که یک زمان کاربرانشون کم و زیاد نشود (و مورد جالبی هم که هست خودشون رو لو میدهند که از هویت دیگیری استفاده میکنند) بنده برای این شرایط حاکم در ایران بسیار متاسف هستم .. مردم ایرانی حقشون بیشتر از این ها هست ... به خدا حقشون بیشتر هست که بخوان وارد دنیای کثیف اینجور افراد بشن .. بنده نمی گم ما خوب هستیم نمی گم آقای wanener و شرکتشون
خوب یا بد هستن .. اون دیگه قضاوتش با مردم هست ... اما این رو میگم که مردم خودشون عقل دارند و ما و تمامی شرکت های هاستینگ و.. در جایگاهی نیستیم که برای مردم تصمیم گیری بکنیم .. شما هم اگر قصد خرید سرویس MG رو دارید از بخش کاربری ما اقدام بفرمایید .. مدارک مورد نیاز هم تا حدی که به شما و تمامی کاربران مربوط بشود در اختیار شما و کاربران یاس آی تی قرارخواهد گرفت ... باز هم می گویم .. مردم ایران واقعا حقشون بیشتر از این هاست و بنده ارادت کامل رو دارم خدمت تمامی مردم ایران .. و با این صحبت ها قصد شروع حالا به اصطلاح جنگی رو نداریم با هیچ شرکتی .. اما وای هم نمیسیم که هرکی هرچی خواست بگه و ما جوابی ندیم بهشون ... حالا می خواد از ماکروسافت(که اقلا یک ارزش علمی داره) باشه می خواد از یک شرکت کوچیک و یا ... باشه .... بهانه های الکی نتراشید لطفا .. اگر هم می دونید ما پلن ها و توضیحاتمون باعث میشیم کاربران شما کم بشن بیاید و درست صحبت کنید نه بهانه به تراشید و قصد چوب لای چرخ کردن جایی رو داشته باشید .. بنده واقعا برای اینگونه افراد متاسف هستم .. واقعا
باتقدیم احترام خدمت تمامی مردم ایران و تمامی شرکت های خدمت رسان به مردم
ویرایش توسط Yas-Host : August 27th, 2013 در ساعت 12:21
-
-
August 27th, 2013, 10:49
-
تعداد تشکر ها ازalitabari به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2013, 11:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Host-Fa.net
سلام یاسین!
همه جوره تایید میشن

بنده خودم در پنل ایشون ۵۰ تا تقریبا سرور دارم که ۴ تاش برای خودمه و بقیه مشتری ها که از پشتیبانی بالایی برخوردار هستند!
اخلاق!!! ۲۰
ادب ۲۰

قبلا میگفتند تایید نفرمایید :دی
قانون عوض شده؟ :دی
تایید بفرمایید :دی
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها از CityKala.net به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2013, 11:37
-
تعداد تشکر ها از arianmahdavi78 به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2013, 12:12
عضو جدید
مدیریت یاس هاست،
مطالب شما صحیح هست اما یک سوال دارم، آیا این vat برای تمام کشور های اروپا هست ؟ یا فقط اعضای اتحادیه اروپا ؟! (من ترکیه هستم و این کشور عضو اتحادیه اروپا نشده هنوز)
-
تعداد تشکر ها از scorp به دلیل پست مفید