نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

موضوع: ارائه بی نظیر سرور های اختصاصی ovh با تخفیف 30 تا 40 درصد

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

پیش فرض پاسخ : ارائه بی نظیر سرور های اختصاصی ovh با تخفیف 30 تا 40 درصد

نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
    سلام
    پیرو فرمایش دوستان
    فکر میکنم شما یا اطلاعی از VAT و TAV ندارید یا اینکه با استفاده از اون می خواهید بفرمائید ما بدون سود سرویس اراه میکینم
    VAT فقط و فقط برای اعضای اتحادیه اروپا است ! پس اگر حساب شما کانادا Verify آست دلیلی ندراد وت پرداخت کنید ! 1 فرم ساده است که امضا می کنید و می فرستید و مدارک هویتی خودتون رو هم مطابق با محل سکونت و کارت اعتباری ارائه می کنید
    مگر شما توی کانادا زندگی میکنید
    وقتی حساب شما متعلق به خود شما نیست فرقی نمی کنه در امارات باشه یا کانادا !
    بله ما هم وت رو حذف کردیم ! ما هم مدارک احراز هویت ارائه کردیم !
    اما نگفتیم دیگران حسابهای قاچاقی دارند و مال من مال خودمونه که توی کانادا هستیم !

این دقیقا معنیش چیه ؟
    حساب های رسمی صادر شده به صورت شرکتی در کانادا ... کجا ... حساب های قاچاقی صادر شده در دبی و... جاهای دیگر کجا
    شما وقی ادعایی می فرمائید باید بتونید ثابتش کنید در غیر این صورت در میان همکاران وجه خوبی نخواهد داشت و بنده خودم به شخصه از چنین عناوین تاپیکی به عنوان بازار خراب کنی یاد میکنم
    اگر شما ادعای خودتون رو در خصوص حساب شرکتی و پرداخت معتبر ثابت کنید بنده خودم همین الان یک سرور MG به شما سفارش میدم !

دوست عزیز چند مورد رو عرض می کنم که اشتباهتون رو در صحبتتون متوجه بشید ..مورد اول توصیه می کنم به شما لحن صحبتتون رو درست بفرمایید مورد دوم ... وجه مارا شما و همکاران پیش مردم بالا و پایین نخواهید کرد که به این شکل صحبت می کنید دوما از جایی که اینقدر تعریف میشود این شکل صحبت ( که وقتی حساب شما متعلق به خود شما نیست فرقی نمی کنه در امارات باشه یا کانادا !) کاملا بعید هست و بیچاره کاربران .. با این وضع الان معلوم شده شما از حسابی استفاده میکنید که کاملا با هویت کسی دیگر است.
    مورد دوم بنده عرض کردم حساب ما در کانادا هستش .. به خاطر ندارم گفته باشم خودمون در کانادا هستیم ! سوما صحبت بنده کاملا صحیح بوده و به شما این اجازه وحق رو نخواهیم داد که به این شکل بار دیگر صحبت کنید: (فکر میکنم شما یا اطلاعی از VAT و TAV ندارید یا اینکه با استفاده از اون می خواهید بفرمائید ما بدون سود سرویس ارائه میکینم) توضیحات اگر جاییش غلط بوده دقیقا توضیح بدید کجاش .... VAT فقط و فقط برای اعضای اتحادیه اروپا است ! ... ما غیر از این حرف رو زدیم به اون دوستمون؟ از شما بعید بود ...

مورد بعدی: دوست عزیز مردم خودشون متوجه هستند که باید چیکار بکنند ... بنده هم به شخصه از پست شما اینو می خونم که شما قصد ایجاد مشکل رو دارید و چوب لای چرخ دیگران کردن ... که به نظرم با اینکه توضیحات قبلی کاملا دقیق و واضح بود شما اومدید دوباره همون موارد رو با وجود این همه توضیحات ذکر کردید که کار شایسته و درستی نیست و چیز جالبی رو به ما و مردم نمیرسونه .

مورد بعدی : شما در جایگاهی نیستید که بخواین اعتبار ما رو به خاطر این که فقط مشکل دارید با قیمتی که متناسب با سرویس دهی شما نیست و ممکن هست کاربران شما رو کم کند !! بیاید و این شکلی صحبت بکنید که جایگاهتون رو کجا چیکار می کنید و فلان و فلان ... ما اعتبارمون رو مردم و کاربرانمون مشخص می کنند نه شما و همکاران که سرویس هایی ( طبق گفته خودتون با هویت دیگیری ارائه میدید و مثلا حالا اومدید وت رو هم بستید (لطفی در حق کاربرانتون نکردید ..)

مورد بعدی .... بنده واقعا متاسفم هستم برای بعضی از دوستان در ایران که به خاطراینکه می بینند جای دیگر با قیمت های مناسب و ... دارند کاربرانشون رو میگیرند می آیند و بهانه های الکی و بی مورد و (غیر قابل قبول میگیرند ) که یک زمان کاربرانشون کم و زیاد نشود (و مورد جالبی هم که هست خودشون رو لو میدهند که از هویت دیگیری استفاده میکنند) بنده برای این شرایط حاکم در ایران بسیار متاسف هستم .. مردم ایرانی حقشون بیشتر از این ها هست ... به خدا حقشون بیشتر هست که بخوان وارد دنیای کثیف اینجور افراد بشن .. بنده نمی گم ما خوب هستیم نمی گم آقای wanener و شرکتشون
    خوب یا بد هستن .. اون دیگه قضاوتش با مردم هست ... اما این رو میگم که مردم خودشون عقل دارند و ما و تمامی شرکت های هاستینگ و.. در جایگاهی نیستیم که برای مردم تصمیم گیری بکنیم .. شما هم اگر قصد خرید سرویس MG رو دارید از بخش کاربری ما اقدام بفرمایید .. مدارک مورد نیاز هم تا حدی که به شما و تمامی کاربران مربوط بشود در اختیار شما و کاربران یاس آی تی قرارخواهد گرفت ... باز هم می گویم .. مردم ایران واقعا حقشون بیشتر از این هاست و بنده ارادت کامل رو دارم خدمت تمامی مردم ایران .. و با این صحبت ها قصد شروع حالا به اصطلاح جنگی رو نداریم با هیچ شرکتی .. اما وای هم نمیسیم که هرکی هرچی خواست بگه و ما جوابی ندیم بهشون ... حالا می خواد از ماکروسافت(که اقلا یک ارزش علمی داره) باشه می خواد از یک شرکت کوچیک و یا ... باشه .... بهانه های الکی نتراشید لطفا .. اگر هم می دونید ما پلن ها و توضیحاتمون باعث میشیم کاربران شما کم بشن بیاید و درست صحبت کنید نه بهانه به تراشید و قصد چوب لای چرخ کردن جایی رو داشته باشید .. بنده واقعا برای اینگونه افراد متاسف هستم .. واقعا

باتقدیم احترام خدمت تمامی مردم ایران و تمامی شرکت های خدمت رسان به مردم
    ویرایش توسط Yas-Host : August 27th, 2013 در ساعت 13:21

2. تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)