سلام لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه....
سئو و رنک گوگل یک سایت روی چی ثبت میشه؟ روی دامین یا هاست یا به قالب ربط داره؟کدومش؟
مثلا اگه هاست سایت یا قالب سایت رو عوض کنیم سئو و رنک از بین میره؟؟؟
با تشکر
سلام لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه....
سئو و رنک گوگل یک سایت روی چی ثبت میشه؟ روی دامین یا هاست یا به قالب ربط داره؟کدومش؟
مثلا اگه هاست سایت یا قالب سایت رو عوض کنیم سئو و رنک از بین میره؟؟؟
با تشکر
تقریبا به همه چی ربط داره
هاست : هاست شما باید سرعت مناسبی داشته باشه و همیشه سایت شما رو آنلاین نگه داره تا رنک سایت افت نکنه
قالب : هر چی سبکتر باشه و با استفاده از تکنولوژی جدیدتر طراحی بشه سایت شما بهتر رنک میگیره
seo و sef : این دو گزینه هم میشه گفت مهمترین قسمت کار شما برای افزایش رنک هستند
سئو واسه سایتته که یعنی روی دامینته خوب
اما قالب و هاست استاندارد از عوامل تاثیرگذار روی سئو هستن فکر می کنم
به قالب وسرعتت هاستت ربط داره
اگر اشتباه نکنم سئو روی قالب متن کلمات کلیدی نوع هدرها (h1 تا h4) و آپ تایم باشه
رنک روی لینکهای داده شده تعداد ارجاع ها از موتورها وسایتهاست البته قدمت و اختصاصی بودن متنها هم باعث افزایش ارزش سایت برای گوگل هستش
از همگی تون ممنونم...ولی تنها کسی که به جواب سوالم اشاره کرد آقای psfa بود...
من فقط میخوام بدونم با تعویض هاست یا قالب و پوسته سایت، سئو و رنک سایتم صفر میشه یا نه...؟
اگه بازم کسی چیزی میدونه ممنونم میشم بگه
با تشکر
سئو و رنک تو دیتابیس گوگل ثبت میشه. اما نتیجه قالب سئو داشتن وهاست با آپ تایم بالا داشتن و استفاده مناسب از تگ ها و عنوان ها و کلمات کلیدی و هم چنین داشتن بک لینک مناسب باعث افزایش یا ثبات سئو سایت شما می گردد . حالا اگر هاستی میخواید بگیرید که بهتر از هاست قبلیست باعث افزایش سئو شما خواهد شد و اگر نیاز به تغییر تمپلیت سایت دارید باید از یک تم سئو استفاده کنید در حقیقت سئو نتیجه ی مناسب تمام عوامل اعلام شده هست .
نه منظور من تاثیر قالب و هاست و دامنه روی سئو و رنک نیست؟
منظورم اینه اگه هاست یا قالبمونو عوض کنیم سئو و رنکمون صفر میشه؟
مثلا الان من یه سایت دارم که رتبه الکساش 500ه اگه هاستمو عوض کنم یعنی تمام اطلاعات هاستمو به هاست دیگه ای انتقال بدم
رتبه الکسام میشه به اندازه یک سایت نوپا یا تغییری نمیکنه؟بعدشو کاری ندارم منظورم دقیقا بعد از تعویض هاسته؟
ممنون
منم دقیقا دنبال جواب سوال درباره همین جمله اولتون (سئو و رنک تو دیتابیس گوگل ثبت میشه)م...
سوالم اینه تو دیتابیس گوگل سئو و رنکو برای کدام یک ثبت می کنند؟ دامنه یا هاست یا قالب؟
نمیدنم چیجوری بگم...
مثلا تو دیتا بیس گوگل جلوی سئوی 500، نام دامنه مارو مینویسن یا آدرس هاستمون یا کدهای قالب؟
در کل منظورم اینه اگه هاست یا قالب سایتمونو عوض کنیم رتبه الکسا و گوگلمون از اول شروع میشه؟
یعنی رتبه الکسا و گوگلمون میشه به اندازه یک سایت تازه تاسیس یا اصلا تغییر نمیکنه؟
توجه کنید منظورم دقیقا بعد از تعویض هاست یا قالبه نه چندوقت بعدش...
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)