نقل قول نوشته اصلی توسط sa0010 نمایش پست ها
واقعا که جای تاسف داره یکی اومده انگار من باهاش دعوا دارم عزیز من من نمیگم برا چت روم لینوکس خوبه خودتون بهتر میدونید دایرکت سرعتش بیشتره.....تازه اگه قرار باشه با 100 تومن هاست اینا بدیم خب دیگه الفایی که قیمتش 110 هست یا سوپر الفایی که قیمتش نمیدونم 180 اینا هست اینا به چه دردی میخورن یه سرور میخریم ارزونتر با قیمت 100 تومن همه اینارو هم میدیم پس در نظر داشته باشید که مشتری گفته 100 تومن دیدید یکی اومد گفت 160 یا 12 مشتری گفت 100 بیشتر نداره ...وقتی دارید یه پستی میدید دقت کنید ببینید مشتری بودجه داره یا نه...بعد با من بحث کنید اخرش تسلیم میشید پس منم قصد دارم بیان و بگن که ایا با 100 تومن که مشتری میگه 10 تومن م بیشتر نداره بده میشه یک سرور خرید که هم رمش بالا باشه هم هاردش ssdهم سیپیوش بالا که بتونه هم سایت پ=ر سرعت هم هاستی بده برای دانلود که به سرور فشار نیاد و هم لاینسس حالا whmcبا لاینسس لینوکس یا دایرکت ببینید چند در میاد...من نمیگم خودتون بیاید بگید
دیگه بچه که نیستیم من گفتم بازم میگم یکی از همکاران هم همیشه توی این انجمن میگن بازم تابستون شد
من موندم چرا هاست دی ال یا الما هاست چرا تا حالا ورشکست نشدن شما که داری از دیتا سنتر هم ارزون تر میدی
بعضی چیزا ها رو که ما شاالله چند برار حساب میکنی
2+4=6