نوشته اصلی توسط
haftsepehr
به نظر بنده به سمت کشور های عربی برید بهتره . ترک ها بسیار کاری هستند و افراد آشنا با تکنولوژی اما عرب های همسایه انسان های پولدار و کم تلاش هستند حاضرند برای هرچیزی هزینه کنند . در مورد انتخاب شهر اربیل خوب هست .
اما نظر بنده : بجای ایجاد دفتر در کشور های همسایه ، ابتدا ایجاد دفتر در مراکز شهری اطراف دفتر مرکزی و سپس ایجاد دفتر در مرکز استان ها و همینطور گسترده تر ... در کل به نظر بنده شما ابتدا باید بازار کشور خودتون و بگیرید که شناختیکه فرد روی کشور خودش داره رو آداب و رسوم داره و ... خیلی بیشتره ! یکی از دوستان ما در آلمان و آمریکا و پاکستان و هند دفتر دارند تو ضمینه it بعد اومدن تو ایران دفتر بزنن به مشگل خوردند با اینکه ایرانی هستند اما چون خیلی وقتی ایران نیستند با من تماس گرفتند. میدونید مشگلشون چی بود؟ بازار ایران و نمیشناختند شما که تو ضمینه سخت افزار و گارانتی فعالیت دارید پیشنهاد بنده ایجاد دفتر در سطح گسترده در کشور خودمان است حتما آواژنگ را میشناسید همه به این گارانتی میگن گارانتی کشوری چون تو مراکز استان ها و خیلی از شرکت ها فعالیت داشتند ( با اینکه خدمات خیلی خاصی ندارند ).
ببینید تو ایران هر استانی یک شرایط خاصی داره که من خودم به بعضی استان ها میگم سکوی پرتاب و شما به راحتی میتونید با این سکوی پرتاب ها یار گیری کنید . امری بود بفرمایید !