نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: خريد نمايندگي دامنه ir شما

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    114
    تشکر تشکر شده 
    916
    تشکر شده در
    615 پست

پیش فرض پاسخ : خريد نمايندگي دامنه ir شما

ما نمایندگی نیک رو که داشتیم لغو کردیم
    چون دلیلی ندیدیم که پیشاپیش پول دامنه رو پرداخت کنیم

کاملا صحیح هست این امر و من هم قبول دارم که باید نمایندگی های مستقیمی وجود داشته باشه که اونا با قدرت کار کنند ولی این نباید به این معنی باشه که قیمت ها افزایش پیدا بکنه و یا اینکه موارد دیگه پیش بیاد

چون حرف من اینه که دامنه ملی باید پیشرفت بکنه
    باید زیاد بشه
    دلیلم هم این است که ما نباید از دنیا عقب بمونیم و باید سایت های خودمون رو حداقل خودمون دامنه هاش رو و هاستش رو تهییه کنیم
    چرا برای مثال ماهانه میلیارد ها دلار پول رو بدیم به شرکت ها و دیتا سنترهای امریکایی و اروپایی
    خب ما خودمون این دیتا ها رو خوب مدیریت کنیم
    ولی متاسفانه مشکل ما اینه که تو ایران قانونی وجود نداره که ثابت باشه
    برای همین هیچکس نمیتونه خوب سرمایه گزاری بکنه و میترسه
    یکیش خود بنده که ترس دارم در بخش دیتا سنتر در کشور سرمایه گذاری کنم چون ممکنه یک ماه بعد قانون بیاد که سرور ایران باید فلان باشه و سرمایه ما دود بشه بره هوا

حرف من اینه که باید یک سری کارها برای پیشرفت نت ایران صورت بگیره حتی اگه سود نداشته باشه

فقط بحثم دامنه ملی نیست در مجموع میگم
    دامنه ملی هم اگر نیک میخواد مبلغ رو بالا ببره نباید اجازه بده قیمت دامنه 15 هزار تومان بشه چون حقیقتا اینطور بره خیلی بده
    دوباره تعداد وب سایت هایی با دامنه ملی کم میشه و این برای کشوری ایران بده که نتونه ججم کمتری از سایت هاش رو خودش میزبانی دامنش رو انجام بده

گزینه اعداد کاذب هم خب شما خودتون در زرین پال بودید و میدونید سود اصلی اون 2 درصد نبود و سود اصلی موندن پول در حساب شرکت بود
    ما الان ماهانه حدود 10 میلیون تومان فقط از اعداد کاذب در سامانه پیام کوتاه داریم سود میبریم
    اگر سیستم پیام کوتاه ما خب سود کمی هم خودش بده برای ما باز هم سود آور هست
    سیستم نیک و دستگاه پز هم همینطور می باشد

آخه حقیقتا در همین انجمن یک بار داشتم با یک نفر بحث میکردم دیدم شخص ناراحت شد و فکر کرد که من دارم ازشون انتقاد میکنم
    به هر حال شما تجربه کاری بیشتری نسبت به بنده در این زمینه دارید و حرف شما صد در صد درست تر است ولی خب من هم نظر و تجربم رو میگم خدمتتون
    در مجموع انسان برای تبادل نظر به وحود اومده از نظر من

جناب مهندس من اسم شریف شما رو نمیدونم
    بنده آجورلو هستم

2. تعداد تشکر ها از netmelli به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)