ارست هاست | شرکت تارا رایانه پارسیان
تلفن: 090ERSTHOST و یا 02126705832
دوست من بیخیال شو
بخصوص تو ایران
من کاری مشابه انجام دادم البته برای کار موزیک
با گروهها هم صحبت کردم موافق هم بودند بهشون دسترسی دادم موزیکهاشونو تو وبلاگ نه بلکه صفحه اصلی سایت قرار بدن اما اصلا استقبال نشد
تازه گروههای زیر زمینی که سایت من براشون سکو محصوب میشد
بهرحال تجربه من اینو میگه شما دنبالش برید نرید برای من فرقی نمی کنه اما واقعا وقتت تلف میشه
هر کاری شروع بشه سختی اولش داره
تا 1 یا 2 سال 100% انرژی می زاری اما شاید 5 تا 10 درصد فیدبک بگیری..کند میره جلو...اما مهم اینه که میره ...برای پیاده سازی ایده و startup باید سختی کار چند ساله (شاید تا 5 سال) رو پیش بینی کنی...
کلا تو زندگی 2 راه همه دارند
1 - راه آسون : کار کردن برای دیگران
2 - راه سخت : کار کردن برای خود که باید با فکر و هوشمندانه باشه وگر جون کردی کندن هست.
امیدوارم موفق باشید در هر جایی![]()
اول باید هدف و بعد راه رسیدن به هدف رو مشخص کنید
هدف شما ارائه سیستم مشابه بلاگ برای مخاطب فیلم ساز هست!
از چه راهی می خواهید این فیلم ساز ها رو متقاعد کنید که از سیستم شما استفاده کنند؟
براشون چه سودی داره ؟
چجوری میتونید سیستمتون رو معرفی کنید؟ اجاره بیلبورد در هالی وود؟ یا گوگل ادز؟!!
ارست هاست | شرکت تارا رایانه پارسیان
تلفن: 090ERSTHOST و یا 02126705832
دوست عزیز از من میشنوی ایده تو به عمل برسون.مطمئنا هر وب سایتی بوجود میاد قرار نیست برترین وب سایت در زمینه خودش باشه.
هرچند بنده میدونم ایده شما با imdb متفاوته به صورت web2 هست ولی قرار نیست چون imdb سایت بزرگیه کسی نزدیکش نشه.مثل همین سایت ایستگاه.
اتفاقا کارهای ملی شاید ازشون استقبال نشه و ولی کارهای بین المللی اگر صبور باشید و ایده تون نو و جذاب باشه مطمئنا به هدفتون خواهید رسید.
حدود 4 سال پیش با سوشیال انجاین که خودم ترجمه اش کرده بودم برای یکی از همشهریام یک شبکه اجتماعی 2 زبانه راه اندازی کردم که در کمتر از 1 ماه در عین ناباوری به بیش از 2000 آی پی در روز رسید.اون هم بیشتر زبان انگلیسی بود.البته اون دوستمون زیاد پیگیر سایت نشد و سایت به فنا رفت.
یک جمله که بارها تکرار شده میگه:کسانی که کاری را انجام نمیدهند بیشتر از کسانی که شکست میخورند در زندگی ضرر کرده اند
سلام
اگر نیاز به تیم برنامه نویسی و طراحی هستید برای اجرای طرح البته در صورتی که پروپزال کامل رو بنویسید میتونید با شرکت ما همه روز تماس بگیرید 0123-2375380 به صورت اختصاصی روی یکی از فریم ورک های php می نویسیم برای شما
گارانتی امنیتی - پشتیبانی ساعتی اگر سفارش پلن پشتیبانی بدید - تضمین نگهداری اطلاعات شما - کدباز بدونی کپی رایت
نمونه کار سیستم سوشیال هم موجود هست
دوستانی که برنامه نویسی بلدنند و میتونند کمک کنند پیغام خصوصی بدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)