مشکل قطعی و ریست و خاموش و روشن شدن سرور وجود داره و مثل اینکه مشکل از دیتاسنتر OVH است. درسته؟ در تاپیک زیر هم فکر کنم همین مشکل گزارش شده:
http://www.webhostingtalk.ir/f55/90881/
سرور از رداستیشن ندارید؟
مشکل قطعی و ریست و خاموش و روشن شدن سرور وجود داره و مثل اینکه مشکل از دیتاسنتر OVH است. درسته؟ در تاپیک زیر هم فکر کنم همین مشکل گزارش شده:
http://www.webhostingtalk.ir/f55/90881/
سرور از رداستیشن ندارید؟
باعرض سلام.
میدونم که این مشکلات طبیعی است و برای هر سرویس دهنده ای ممکنه بوجود بیاد اما جهت اطلاع امروز دوشنبه است و کماکان مشکل وجود داره.
باتشکر.
گویا قرار نیست مشکل حل بشه, نه ؟
HUM ...
با سلام کلیه مشکلات که بر روی سرور های ovh ما بود بطور کامل حل شد و دیتاسنتر سخت افزار مارو تعویض کرد . به سرور های که دچار مشکل بودند مدت 7 روز به اعتبار آن ها اضافه گردید همچنین سرور دیگری که از ovh سفارش داده شده بود تحویل داده شد و فروش ویژه روی سرور جدید همچنان ادامه دارد.
مشکل ریست و خاموش شدن، حل شد / ممنون
اگه میشه یه بررسی کنید روی سرعت آپلود سرور. احساس می کنم یکم پایینه. با Speedtest که امتحان کردم (سرورهای مبین نت، دبی، US) سرعت آپلود از 2 تا 3 مگ بالاتر نمی رفت.
سرعت آپلود سرور، درحقیقت میشه سرعت دانلود از سرور برای ما، به همین دلیل سرعت تک کانکشن دانلود از سرور، برای من پایینه.
اگه این پست و مطرح کردن اینگونه مسائل در تاپیک مناسب نیست، پ.خ بدید تا ویرایش کنم.
باتشکر.
ویرایش توسط best74op : September 19th, 2013 در ساعت 02:12
سلام خدمت شما کاربر گرامی لینک speed test روی یکی از سرور ها را در زیر گذاشتم براتون مورد دیگری بود تیکت یا پ.خ بدید
Speedtest.net by Ookla - My Results
ip از تمام لوکیشن ها برای سرور جدید تهیه شده است کاربران میتونید سفارش بدین!
ویرایش توسط mohamad2314 : September 21st, 2013 در ساعت 17:41
این جناب novelserver بی شک یکی از بیکفایتترین کسایی هست که من در این زمینه باهاش کار کردم
بنده از همین تاپیک خام ایشون شدم
سروری گرفتم که موقع تحویل مشکل داشت و خودم با دستکاری توی سرور مشکلش رو حل کردم
هنوز نیمی از دوره سرور سپری نشده که بدون اخطار سرور رو ساسپند کردن و برای بازکردنش طلب 7هزار تومن کردن برای تغییر آی پی طی این سالها که سرور داشتم از چندین شرکت اولین باره که بار اول سرور رو کلاً مسدود میکنن
از همه اینها بگذریم ایشون توی خوردن پول مردم هم مشکلی با وجدانشون ندارن
20 تومن واسه کانفیگ میکروتیک از من گرفتن بعد از 3-4 روز که نتونست کانفیگ کنه و من سروری که خریده بودم رو پس دادم بهم میگه سرورت پینگ نمیده!
بعد بهش میگم اون سرور رو با ضرر پس دادم 20 تومن رو بده
دیگه تیکتو جواب نمیده
کلاً یه 20تومن از من خوردن با سروری که توی نیمه ماه تموم شد
بی سواد و کلاه بردار تشریف دارن
لطفاً الکی از کسی تعریف نکنید که مثل من خام بشه
همه تیکتها رو عکس گرفتم که پاک هم کرد مدرک باشه خواستید میزارم...
ویرایش توسط reza_zamby : October 30th, 2013 در ساعت 11:09 دلیل: املا
Yahoo ID!:resa.2011@yahoo.com
Mail:resa.6669@gmail.com
Mail:resa.2011@yahoo.com
پست شما گزارش شد این جا تاپیک فروش اگر مدارکی دارید تمام در بخش انتقادات قرار دهید
ویرایش توسط mohamad2314 : October 30th, 2013 در ساعت 18:29
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)