من بعد از مدتی که به دنبال یه ایده جدید برای وب بودم که هم درآمد خوبی داشته باشه و هم بازدید جهانی داشته باشه و هم کسی تا به حال انجام نداده باشه یه ایده به ذهنم رسید که مطمعنام اگر انجام بشه جهانی میشه (هم درآمد داره)(هم پروژه یه یاد ماندنی خواهد شد).
خوب من اون ایده رو توی یه فایل pdf نوشتم که میتونید بگیرید و مطالعه کنید . در صورتی که دوست داشتید همکاری کنید پیغام خصوصی بدید .
این pdf قسمت کلی از مشخصات است و کسانی که مایل به همکاری باشند نسخه کامل رو بهشون میدم .
ما به دنبال یک گروه برای این کار هستیم که خودم قسمتی از برنامه نویسی php رو انجام میدم .
ویرایش توسط AmirH03ein : August 24th, 2013 در ساعت 23:36
imdb رو خود مدیران سایت میزارن نه سازندگان فیلم !
ما قراره که به هر فیلم یک بلاگ بدیم -امنیت + امکانات
که دیگه لازم به فیسبوک نباشه
مثلا ادرس اینطوری بشه
facebook.com/iron man
example/ironman
متقاعد کردن سازندگان فیلم ها کار سختیه!
اگه یک فیلم در شبکه های اجتماعی پیج داره به این خاطر نیست که امکان راه اندازی بلاگ نداشتن! قصدشون ارتباط با افراد حاضر در اون شبکه بوده!
متقاعد کردن سازندگان فیلم ها کار سختیه!
اگه یک فیلم در شبکه های اجتماعی پیج داره به این خاطر نیست که امکان راه اندازی بلاگ نداشتن! قصدشون ارتباط با افراد حاضر در اون شبکه بوده!
زمان که این سیستم یک سایت مرجع بشه که هم امکانات بالاتر و هم امنیت بالاتر داشته باشه خود سازندگان نیز قبول میکنند .
با سلام
داخل پیغام خصوصی هم عرض کردم:
سایت هایی نظیر imdb, wiki pedia و ... که به نوعی مرجع حساب میشن همشون از جایی ساپورت میشن که سایت های غیر آمریکایی نتونن باهاشون رقابت کنن
رقابت با این مافیای آمریکایی کار ساده ای نیست!