-
August 24th, 2013, 23:14
پاسخ : درخواست نمایندگی دامنه ملی و بین المللی
-
-
August 24th, 2013 23:14
# ADS
-
August 24th, 2013, 23:15

نوشته اصلی توسط
ali-rezam
دوستان کدومتون شارژ آنلاین داره
یعنی همون موقع که شارژ میکنی تو پنلت هم آنلاین شارژ بشه
رد ريسلر به درگاه بانک پارسيان و زرين پال متصل هست. امکان پرداخت از ساير کارت های تحت شتاب و حساب کاربری زرين پال وجود داره.
-
-
August 24th, 2013, 23:45
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
رد ريسلر به درگاه بانک پارسيان و زرين پال متصل هست. امکان پرداخت از ساير کارت های تحت شتاب و حساب کاربری زرين پال وجود داره.
داداش برای نمایندگی دامنه بین المللی میگفتم
اینم خیلی گرون میگه !
از فراسو بگیرم که به صرف تره !
-
-
August 24th, 2013, 23:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammad50
یه سوال
شما برای این که ما با قیمت اسلاب سه دامنه ثبت کنیم 20 هزار تومن میگیرید یا 200 هزار تومن ؟؟؟
-
-
August 25th, 2013, 00:29

نوشته اصلی توسط
ali-rezam
داداش برای نمایندگی دامنه بین المللی میگفتم
اینم خیلی گرون میگه !
از فراسو بگیرم که به صرف تره !
شما در انتخاب سرويس دهنده خودتون مختار هستيد.
تو سايت مذکور برای استفاده از وبسرويس بايد هزينه ماهانه پرداخت کنيد در حالی که در رد ريسلر اينطوری نيست و برای استفاده از وبسرويس و ماژول ثبت آنلاين در whmcs هزينه اضافه ای پرداخت نميکنيد.
-
-
August 25th, 2013, 14:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
شما در انتخاب سرويس دهنده خودتون مختار هستيد.
تو سايت مذکور برای استفاده از وبسرويس بايد هزينه ماهانه پرداخت کنيد در حالی که در رد ريسلر اينطوری نيست و برای استفاده از وبسرويس و ماژول ثبت آنلاين در whmcs هزينه اضافه ای پرداخت نميکنيد.

دوست عزیز سایت فراسو ماهیانه 8 هزار تومن میگیره ولی دامنه هارو با قیمت 4000 تومن ثبت میکنه
رد ریسلر برای هر دامنه نزدیک به 5 هزار تومن میگیره ولی هزینه ماهانه نمیگره
شما ببینید کدوم به صرفه تره
البته من دنبال یه چیزی هستم که هزینه ماهیانه ندم !
-
-
August 25th, 2013, 15:01
عضو انجمن
سلام
دوست عزیز نماینده حداقل باید بالای 50 دلار در حساب داشته باشه. که مشتری درخواست داد فوری ثبت شه. اگر ببینه پولی در حساب شما نیست خرید نمی کنه.
سعی کنید قبل از شروع هر کاری سرمایه لازم فراهم کنید. با هزینه یک دامنه در پنل نمایندگی موفقی نمی تونید داشته باشید.
-
-
August 25th, 2013, 15:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Taryan4
سلام
دوست عزیز نماینده حداقل باید بالای 50 دلار در حساب داشته باشه. که مشتری درخواست داد فوری ثبت شه. اگر ببینه پولی در حساب شما نیست خرید نمی کنه.
سعی کنید قبل از شروع هر کاری سرمایه لازم فراهم کنید. با هزینه یک دامنه در پنل نمایندگی موفقی نمی تونید داشته باشید.
خوب من تازه میخام شروع به تبلیغات کنم برای همین فکر میکنم که میزان ثبت کمی داشته باشم
برای همین به اندازه یک دامنه میخام شارژ کنم
-
-
August 25th, 2013, 15:06
پيشنهاد من اين هست که به جای سطحی نگاه کردن به مسائل، هميشه حساب کتاب کنيد:
فرض کنيد شما ماهانه 10 دامين ثبت کنيد. در اين صورت بايد اون 8000 تومان رو روی تعداد دامنه هایی که ثبت کرديد تقسيم کنيد. بنابراين قيمت تمام شده دامنه برای شما معادل 4000 تومان + 800 هست.
اين در حالی هست که اگر شما 10 دامنه رو ثبت کنيد گردش ماهانه شما 49800 هست و بعد از 3 ماه به سطح برنزی ميرسيد و قيمت دامنه در رد ريسلر برای شما 4720 ميشه. به همين ترتيب در پايان ماه 12 (با تعداد ثبت 10 دامنه در ماه) شما به سطح نقره ای يا طلائی خواهيد رسيد و قيمت دامنه برای 4500 تا 4340 خواهد بود.
بنابراين از هر سرويس دهنده ای که استفاده ميکنيد ابتدا محاسبه کنيد ببينيد کدوم برای شما به صرفه تر هست. اگر پيش بينی شما ثبت دامنه های بيشتر در ماه هست بگيد باز من برای شما حساب کنم و بگم کدوم سرويس دهنده برای شما به صرفه تر هست.
-
-
August 25th, 2013, 15:10
عضو انجمن
دوست عزیز من دنبال یه ثبت کننده دامنه ملی تا قیمت 4200 هستم !
و تعداد ثبت دامنه ملی من تا حالا 15 تا بوده (در 2 ماه)
-