سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
به تیکت های من خیلی سریع پاسخ می دن !
ازشون پرسیدم کی می دید، درجا گفتن به محض آماده شدن :دی !!!
گفتم زمان تخمینی ندارید؟! گفتن 2 تا 10 روز حدودا ولی تضمینی نمی کنیم...
سرور مارو هم امروز تحویل دادند
امروز یک سرور ز لوکیشن آمریکا تهیه کردیم ، یک ساعته تحویل دادند .
قبل از خرید تماس گرفتم گفتند لوکیشن فرانسه حداکثر 10 روز لوکیشن آمریکا حداکثر 72 ساعت .
دوستان اخیراً کسی سرور کیمسوفی تهیه کرده ؟ من در ماه گذشته 2 بار پرداخت کردم که هر بار بعد یک هفته برگشت خورده !
در ضمن جدیداً OVH هیچ وجهی پس نمیده یعنی مثل گذشته refund نداره. من قبلاً سرور رو به دلیل ارتقاء پس داده بودم و ریفوند هم کردن اما این دفعه بهونه میارن و میگن وجه پرداخت شده پس داده نمیشه . البته مجبور شدم سرور رو تمدید کنم چون سرور جدید با تاخییر بسیار تحویل داده شد.
گـــُزگـــا هاستینگ
هاست دانلود اختصاصی حجیم (دو ترابایت به بالا) - هاست پربازدید اختصاصی - کانفیگ اختصاصی و... برای هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید
دوستان Dc گفته که سرور رو با پورت 100 امروز تحویل میدیم، 10 روز دیگه پورت رو به یک ارتقا میدیم.
میشه بگید سرعت دی ال تو پورت 100 او وی اچ چنده ؟
تو رد استیشن که 60 هست.
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
سلام
18 روز گزشت تحویل ندادن![]()
گریه میکردم کفش ندارم مردی را دیدم پا نداشت
یک مورد عجیب که برخورد کردیم و متوجه شدیم هم اینکه که سرور های که دارای اکانت کاربری حرفه ای هستند تحویل نمی دهند سرور های که دارای کاربری حرفه ای نیستند تحویل می شوند!!
2 سرور که بدون کاربری حرفه بودند و 10 روز بعد از سرورهای که دارای کاربری حرفه ای هستند سفارش داده شده تحویل دادند ولی هنوز سرور های با کاربری حرفه ای که مطمئن هستند کلی آی پی نیاز هست تحویل نمی دهند.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)