-
August 17th, 2013, 17:56
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2013 17:56
# ADS
-
August 23rd, 2013, 00:44
پاسخ : فرصت استثنایی برای خرید سرور مجازی ، فقط روزی 500 تومان! ( لوکزامبورگ"هلند" ، آلمان ، چک ، آمریکا و ... ) ، تضمین کیفیت و سرعت
تا حالا افتخار نداشتم که ازشون سرور بگیرم ولی امروز یه سرور واسه تست میخواستم که سریع اماده کردند و تحویل دادن .توی تیکت گفتم فقط واسه 20 دقیقه با سرور کار دارم ولی نزدیک 7-8 ساعت هست که سرورشون در اختیار من گذاشتن .
از نظر مشتری مداری خیلی حرفه ای عمل میکنند .
-
-
August 23rd, 2013, 13:45
پاسخ : فرصت استثنایی برای خرید سرور مجازی ، فقط روزی 500 تومان! ( لوکزامبورگ"هلند" ، آلمان ، چک ، آمریکا و ... ) ، تضمین کیفیت و سرعت
سلام
برای اولین بار سرویس گرفتم ازشون
پشتیبانی واقعا حرف نداره تیکت ها رو زیر 5 دقیقه جواب میدن
امیدوارم مشتری همیشگیشون بشم
-
-
August 23rd, 2013, 15:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
headshoter
تا حالا افتخار نداشتم که ازشون سرور بگیرم ولی امروز یه سرور واسه تست میخواستم که سریع اماده کردند و تحویل دادن .توی تیکت گفتم فقط واسه 20 دقیقه با سرور کار دارم ولی نزدیک 7-8 ساعت هست که سرورشون در اختیار من گذاشتن .
از نظر مشتری مداری خیلی حرفه ای عمل میکنند .

lممنون از فید بک شما دوست گرامی
-
-
August 23rd, 2013, 15:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ashki1373
سلام
برای اولین بار سرویس گرفتم ازشون
پشتیبانی واقعا حرف نداره تیکت ها رو زیر 5 دقیقه جواب میدن
امیدوارم مشتری همیشگیشون بشم
سلام کاربر گرامی
تشکر ویژه از ارائه ی فیدبک
انشالله بتونیم با سرویس های با کیفیت لطف شما را جبران کنیم
-
-
August 23rd, 2013, 16:28
سرور چک و آمریکا کی دوباره سرویس میدید؟
-
-
August 23rd, 2013, 17:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
zafirous1939
سرور چک و آمریکا کی دوباره سرویس میدید؟
چک فعلا موجودی نخواهیم داشت ( 4 رزور هم داریم )
در مورد آمریکا الان می تونم بهتون یک سرویس بدهم
-
-
August 23rd, 2013, 17:35
اقا من تا حالا از چند جا vps گرفتم ولی هیچکدوم به خوبیه اگونیس نبودن .اقعا ممنون از سرویس دهی خوبتون پشتیبانی 20 کیفیت سرور 20 ..... ناموسا تیکیت زدم 10 دقیقه نشود جواب دادن
من که خیلی راضیم ای دی یاهو بنده love4u417 کسی سوالی داشت در خدمتم
-
-
August 23rd, 2013, 19:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ehsangomez
اقا من تا حالا از چند جا vps گرفتم ولی هیچکدوم به خوبیه اگونیس نبودن .اقعا ممنون از سرویس دهی خوبتون پشتیبانی 20 کیفیت سرور 20 ..... ناموسا تیکیت زدم 10 دقیقه نشود جواب دادن

من که خیلی راضیم ای دی یاهو بنده love4u417 کسی سوالی داشت در خدمتم
سلام گرامی
ممنون از لطفی که کردید و فیدبکی که ارائه دادید
-
-
August 24th, 2013, 00:58
سلام
ما هم چند وقته سرور گرفتم راضی هستیم تا الان کیفیت مطلوب رو داشته امیدوارم با همین انرژی که دارن ادامه بدن و موفق باشن.
-
-
August 24th, 2013, 11:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
n_u
سلام
ما هم چند وقته سرور گرفتم راضی هستیم تا الان کیفیت مطلوب رو داشته امیدوارم با همین انرژی که دارن ادامه بدن و موفق باشن.
سلام و تشکر ویژه بابت اراده ی فیدبک
-