اقایون امروز کسی سرور تحویل گرفته ؟ لطفا یک ریپلای بدین تا ببینیم وضعیت تحویل ها چطوره ، اگرم امار دقیقی د ارید اعلام کنید تا ببینیم امروز چند تا سرور تحویل دادند
اقایون امروز کسی سرور تحویل گرفته ؟ لطفا یک ریپلای بدین تا ببینیم وضعیت تحویل ها چطوره ، اگرم امار دقیقی د ارید اعلام کنید تا ببینیم امروز چند تا سرور تحویل دادند
من كه سرور رو فروختم و بجاش از رد استيشن گرفتم
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
سرور سفارشی کیمسوفی برای بار دوم و یک هفته بعد از هر پرداخت از سمت ovh کنسل شد !
مشکل دیگه ای که وجود داره و در فروم ovh هم دیدم ، خیلی ها مثل خودم یک هفته قبل از منقضی شدن سرور قبلیشون سرور جدید گرفتن و به دلیل تاخییر در تحویل مجبور شدن سرور قبلی رو تمدید کنن و دو یا سه روز بعد سرور جدید رو گرفتن و قبلی رو کنسل کردن ، ظاهراً ovh بر خلاف گذشته این مورد رو ریفاند نمیکنه !
گـــُزگـــا هاستینگ
هاست دانلود اختصاصی حجیم (دو ترابایت به بالا) - هاست پربازدید اختصاصی - کانفیگ اختصاصی و... برای هرگونه سوال پیش از خرید با ما تماس بگیرید
24 روزه منتظریم کسی اطلاعی داره که این هفته جدید سرور تحویل میدند یا نه ؟ کلا همه کارامون معلق شده....
منتظر باشید باید تا آخر هفته فکر می کنم تحویل بدن یه سرور مارو دیشب بعد 25 روز تحویل دادن.
تا حالادليل تاخير را توضيح نداده اند ؟
دوستان سرور های ovh زیاد به صرفه نیست از لحاظ زمانی
بنده یک سرور سفارش دادم بعد از 15 روز تحویل دادند
بعد آی پی سفارش دادن بعد از 5 روز آی پی هارو تحویل دادند !
سلام
ما امروز 2 سرور رو تحویل گرفتیم و هفته گذشته هم سرورهای سفارش داده شده از کلاس mg , eg تقریبا 7 سرور 48 ساعته تحویل داده شد
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
چند دقیقه پیش یکی از چندین سفارش سرور های 1 آگوست تحویل دادند.
سرور مجازی با منابع اختصاصی هارد NVMe ایران و اروپا به صورت مدیریت شده
تماس: 02191301515 | قرارداد رسمی حقیقی و حقوقی با کاربران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)