-
August 17th, 2013, 17:56
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2013 17:56
# ADS
-
August 22nd, 2013, 03:28
عضو انجمن
پاسخ : فرصت استثنایی برای خرید سرور مجازی ، فقط روزی 500 تومان! ( لوکزامبورگ"هلند" ، آلمان ، چک ، آمریکا و ... ) ، تضمین کیفیت و سرعت

نوشته اصلی توسط
siamak87
من دوتا سرور با رم 1 آمریکا رم 512 هلند از اگونیس گرفتم . روی سرور هلند وب سرور راه اندازی کردم از سرعت دانلود خیلی راضیم
2ماهی میشه
از هر دو فوق العاده راضی هستم
پشتیبانیشونم عالیه با صبر دارن درخواست های پی در پی من رو همچنان پاسخ میدن
فقط خواستم از این طریق یخورده جبران کرده باشم زحماتشون رو
شک نکتید سرویس دهنده هایی مثل آگونیس تو انجمن خیلی خیلی کمه
شما مثل همیشه به ما لطف دارید
-
-
August 22nd, 2013, 04:55
عضو انجمن
پاسخ : فرصت استثنایی برای خرید سرور مجازی ، فقط روزی 500 تومان! ( لوکزامبورگ"هلند" ، آلمان ، چک ، آمریکا و ... ) ، تضمین کیفیت و سرعت

نوشته اصلی توسط
iranianvps
من هم الان یک سرویس سفارش دادم . کیفیتش رو بعد اعلام میکنم
سفارشات تحویل داده شدند
-
-
August 22nd, 2013, 10:09
عضو انجمن
سلام جناب مهندس
امکان خرید یک هفته ای یا 15 روزه صرفا برای کارهای آموزشی وجود دارد ؟
ممنون میشم پاسخ دهید
-
-
August 22nd, 2013, 14:11
عضو جدید
من هم یک سرویس 1 گیگ ازشون نهیه کردم. اگرچه که سیستم عاملی که من میخواستم رو نداشتند اما زحمت کشیدند و برام پیدا کردند و 5 صبح سرور رو تحویل دادند.
جناب حسینی هم در یاهو با صبر و حوصله جواب سوال ها رو دادند. مسلما اگه ازشون میخواستم برام کانفیگ نهایی رو انجام بدند انجام میدادند.
امیدوارم در کل دوره کیفیت سرویس ها به همین شکل باشه و پشتیبانی خودش رو جای مشتری بذاره
-
-
August 22nd, 2013, 15:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
medianet
سلام جناب مهندس
امکان خرید یک هفته ای یا 15 روزه صرفا برای کارهای آموزشی وجود دارد ؟
ممنون میشم پاسخ دهید
سلام
در سایت تیکت ارسال کنید انجام وظیفه خواهد شد
-
-
August 22nd, 2013, 15:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ostadomid
من هم یک سرویس 1 گیگ ازشون نهیه کردم. اگرچه که سیستم عاملی که من میخواستم رو نداشتند اما زحمت کشیدند و برام پیدا کردند و 5 صبح سرور رو تحویل دادند.
جناب حسینی هم در یاهو با صبر و حوصله جواب سوال ها رو دادند. مسلما اگه ازشون میخواستم برام کانفیگ نهایی رو انجام بدند انجام میدادند.
امیدوارم در کل دوره کیفیت سرویس ها به همین شکل باشه و پشتیبانی خودش رو جای مشتری بذاره
با سلام خدمت شما
امید جان کمال تشکر بابت ارائه ی فیدبک
-
-
August 22nd, 2013, 15:59
عضو انجمن
این قیمت ها برای ماه اوله یا ........؟
-
-
August 22nd, 2013, 16:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
NINJA
این قیمت ها برای ماه اوله یا ........؟
نه همیشگیه
-
تعداد تشکر ها از آگونیس به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2013, 16:14
عضو انجمن
-
-
August 22nd, 2013, 16:21