سلام
دوستان من ntt رو کانفینگ کردم یوزر ها وصل میشن ولی نشون نمیده که وصل شده توی محیط ntt هیچی نشون نمیده فقط میزنه ادمین هست در حالی که یوزر ها به سرور وصل هستن
سلام
دوستان من ntt رو کانفینگ کردم یوزر ها وصل میشن ولی نشون نمیده که وصل شده توی محیط ntt هیچی نشون نمیده فقط میزنه ادمین هست در حالی که یوزر ها به سرور وصل هستن
8- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ ، پروتکل های تونلینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
آفر های ویژه سرور مجازی از آمریکا
تاپیک فروش در انجمن
تلفن تماس:09178819626
ایمیل و یاهو:fitserver_ir@yahoo.com
دوست عزیز این سرور ایران هست هیچ ***** رو دور نمیزنه![]()
سرور میکرو ایران بده تا برات pptp بذارم همه چیو دور بزنه
اقا من نمی خوام دور بزنه چون راضی هستم من کارم یک چیزی دیگه هست نه فروش وی پی .... ا _ن از این چور چیزا
در یاهو به مشکلاتشون رسیدگی و برطرف شد ببخشید فکر کردم واسه ... میخواین
استفاده دیگری داشتن دوستمون
آفر های ویژه سرور مجازی از آمریکا
تاپیک فروش در انجمن
تلفن تماس:09178819626
ایمیل و یاهو:fitserver_ir@yahoo.com
جهت اطلاع دوستان
ODBC باید تنظیم شود ( دیتابیس های nttacplus و ویندوز رادیوس sync شوند)
OldProfile
استفاده از nttac تخلف محسوب نمیشه و ممکنه که دلایل مختلفی داشته باشه ( از جمله ایجاد یک شبکه گسترده داخلی و بیرونی - افزایش امنیت و....)
بنده هم از طرف همه دوستان به جهت کمکی که به این دوست عزیز داشتید از شما سپاس گزارم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)