-
August 17th, 2013, 17:56
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2013 17:56
# ADS
-
August 21st, 2013, 02:26
عضو جدید
پاسخ : فرصت استثنایی برای خرید سرور مجازی ، فقط روزی 500 تومان! ( لوکزامبورگ"هلند" ، آلمان ، چک ، آمریکا و ... ) ، تضمین کیفیت و سرعت
سلام به همه دوستان
سرور مورد نظرم تحویل داده شد
در اسرع وقت و بدون کوچکترین مشکل به همراه همه برنامه های درخواستی و راهنمایی کامل جهت استفاده بی نقص از سرویس
پشتیبانی در حد بسیار عالی امیدوارم همیشه در کارشون موفق و پیروز باشن
-
-
August 21st, 2013, 15:14
پاسخ : فرصت استثنایی برای خرید سرور مجازی ، فقط روزی 500 تومان! ( لوکزامبورگ"هلند" ، آلمان ، چک ، آمریکا و ... ) ، تضمین کیفیت و سرعت

نوشته اصلی توسط
آگونیس
سلام
تشکر از حسن انتخاب و اعتماد شما
سرویس تحویل داده شد
من هم این یک روزی که استفاده کردم واقعا راضی هستم
با تشکر از شما
-
-
August 21st, 2013, 18:09
سلام استاد برای سایت فیلم میخوام مشکلی ندارین؟پهنای باند هم نا محدود میخوام...خدایی نکرده بعد از مدتی دان نشه اطلاعاتمون بپره..ممنون نتیجه را برام پ خ کنید.و هزینه هارد و رم اضافه چجوری محاسبه میشه؟
-
-
August 21st, 2013, 19:18
من دوتا سرور با رم 1 آمریکا رم 512 هلند از اگونیس گرفتم . روی سرور هلند وب سرور راه اندازی کردم از سرعت دانلود خیلی راضیم
2ماهی میشه
از هر دو فوق العاده راضی هستم
پشتیبانیشونم عالیه با صبر دارن درخواست های پی در پی من رو همچنان پاسخ میدن
فقط خواستم از این طریق یخورده جبران کرده باشم زحماتشون رو
شک نکتید سرویس دهنده هایی مثل آگونیس تو انجمن خیلی خیلی کمه
-
تعداد تشکر ها از siamak87 به دلیل پست مفید
-
August 21st, 2013, 19:41
من هم الان یک سرویس سفارش دادم . کیفیتش رو بعد اعلام میکنم
-
-
August 21st, 2013, 23:14
سرور ها اختصاصی هست ؟ رم 4 هم ارائه میدید ؟ برای راه اندازی سایت با 2000 آی پی در روز میخوام
Telegram : amirho3in_gh_m
-
-
August 22nd, 2013, 01:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
diagram
سلام استاد برای سایت فیلم میخوام مشکلی ندارین؟پهنای باند هم نا محدود میخوام...خدایی نکرده بعد از مدتی دان نشه اطلاعاتمون بپره..ممنون نتیجه را برام پ خ کنید.و هزینه هارد و رم اضافه چجوری محاسبه میشه؟
سلام
شما در سایت تیکت ارسال کنید تا سرویس شما مورد بررسی قرار بگیره
-
-
August 22nd, 2013, 01:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirho3in
سرور ها اختصاصی هست ؟ رم 4 هم ارائه میدید ؟ برای راه اندازی سایت با 2000 آی پی در روز میخوام
دوست عزیز سرویس شما نیاز به بررسی کامل داره لطف کنید تو سایت تیکت کنید جهت مشاوره
-
-
August 22nd, 2013, 02:07
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
KING-NIMA
سلام به همه دوستان
سرور مورد نظرم تحویل داده شد
در اسرع وقت و بدون کوچکترین مشکل به همراه همه برنامه های درخواستی و راهنمایی کامل جهت استفاده بی نقص از سرویس
پشتیبانی در حد بسیار عالی امیدوارم همیشه در کارشون موفق و پیروز باشن
نیما جان ممنون از فیدبک شما،لطف کردید
-
-
August 22nd, 2013, 02:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
M3HRAN
من هم این یک روزی که استفاده کردم واقعا راضی هستم
با تشکر از شما
کمال تشکر از شما دوست عزیز بابت ارائه ی فید بک
-