گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
در اینکه softlayer بی نظیره شکی نیست . قدیمی های انجمن شاید دیتاسنتر ThePlanet رو بشناسند و کیفیت بی نظیر ThePlanet رو تجربه کرده باشند البته قیمت نجومی ThePlanet رو هم ! softlayer از زمانیکه ThePlanet رو خرید تبدیل شد به یکی از غول های آمریکا . البته ThePlanet هم با ایران سیاست خصمانه داشت الان هم softlayer میونه ای با ما ایرانی ها نداره ولی کافیه مدتی کیفیت سرورهاش رو تست کنید مطمئن باشید دیگه طرف هیچ دیتاسنتر دیگه ای نمی رید من شخصا الان از دو لوکیشن softlayer سرور دارم چند سالی میشه بی نظیر هست .
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
دوست عزیز.. بنده نظر ندادم! فقط شرح حال سرویس های این دیتاسنتر رو در 2 خط خلاصه کردم
نکته دوم اینکه طرفداری کورکورانه ملیتی هیچ فایده ای نداره ! صحبت شما مصداق حمایت 50 ساله از صنعت خودرو سازی به بهانه حمایت از تولید ملی هست که موندم این کودک چرا بعد از 50 سال بزرگ نشده !
(به خاطر این حمایت کورکورانه سالانه 10 هزار نفر به دلیل گاری هایی که به اسم خودرو به ملت میدن جون خودشون رو از دست میدن... چرا ؟ چون جیب عده ای از جمله دولت و عده ای خاص پر بشه. هم از تعرفه 110 درصدی واردات و هم سهم های خاص روی فروش هر خودرو)
برای بنده ایرانی بودن شخصی اهمیت نداره! منکر زحمات جناب خرازی و همکارانشون نیستم! اما تلاشی برای بزرگ شدن برندشون و ارائه سرویس با کیفیت تر نمیبینم. اولویت هم برای بنده راهنمایی برای تهیه سرویس بهتر برای استارتر هست و نه کمک به واریز وجه به جیب هم وطنی در اون سر دنیا هستند.....اونم به صورت غیر منطقی و جانب دارانه...
اگر ایشون بین دیتاشک و xlhost مونده بودن قطعا پیشنهاد من XL بود !![]()
در نهایت !!!! =>> اصلا خود شما در جایگاهی هستی که بخواید تشخیص بدید بنده در جایگاه نظر دادن هستم یا نه؟
ویرایش توسط HyperServer : August 22nd, 2013 در ساعت 00:17
با سلام خدمت شما،
هم اکنون با دیتاسنتر سافت لایر گفتگویی داشتم که ظاهرا با ایرانی ها ( خودشون ) مشکلی ندارند
اما قوانین حاکم بر تحریم بودن ایران و عدم سرویس دهی این لینک رو دادند: Iran Sanctions
با این حال دیتاسنتر با کیفیتی هست که با واسطه بودن شخص خارج از ایران می تونید تهیه کنید و لذت ببرید
در عین حال اگر امکان فوق رو ندارید ایکس ال هاست انتخاب خوبی خواهد بود.
با احترام![]()
عزیز احساسی برخورد نکنید . بحث جایگاه نیست . ایشون به این صورت نوشت که فاصله ی زیاد بین این دو دیتاسنتر رو روشن کنه . به یه کشور هم میشه انتقاد کرد ؛ حالا شما میگید باید ایشون در جایگاهی باشند تا بتونند از یک دیتاسنتر انتقاد کنند ؟!
بحث ایرانی و هم وطن بودن نیست ، بحث سرویس دهی هست . قسمت ایرانی بودنش بی اهمیت ترین بخش هست . چون چهارتا سروری که سنی ازشون گذشته رو میشه با دلار چند صد تومن ارزون تر خرید دلیل نمیشه که ایرانی ها برای ایشون عزیز هستند .
در پاسخ به استارتر هم جای بحث نیست که softlayer گزینه ی حرفه ای تر و بهتری خواهد بود .
قیمت هم مهم هست.
شما نمیتونید پراید رو با C5 مقایسه کنید.
E3-1230v2 با 8 گیگ RAM
XLHost میده 99 دلار
SoftLayer میده 259 دلار
همونطور که قبلا گفتم کسی تا حالا در مورد کیفیت پشتیبانی و سرورهای XLHost هم مشکلی نداشه و تنها موردی که کاربرای ایرانی با اون مشکل دارند بحث ابیوز هست.
شما نباید به کسی که کارش با پراید راه میوفته و نمیخواد یا نمیتونه C5 بخره، C5 رو پیشنهاد بدید. حتی اگر طرف مشکل مالی هم نداشته باشه، باز هم منطقی نیست. (وقتی پراید کارش رو راه میندازه)
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
در بحث سرویس دهی مگر فقط سخت افزار مهم هست ؟ شبکه ... زیر ساخت ... building ... پرسنل ... برند .... کیفیت .... پشتیبانی .... تعهد ....تضمین ..... SLA....این موارد همگی هزینه متفاوت داره !
ایشون صحبتی در مورد قیمت نکردند ...وقتی هم قیمت های سایت رو دیدن و امکان خرید توسط ایرانی خارج از کشور رو هم بررسی کردن قطعا فاکتور قیمت مثل اکثر کاربران اولین و تنها فاکتور انتخابشون نیست!
البته این موارد برداشت بنده بوده...نظر شما هم درست و محترم هست !
شرکت نوین ارتباط تابان آپادانا شماره ثبت 57861ارائه سرور مجازی از کشور ایران،آمریکا،آلمان،انگلیس ،فرانسه با قیمت عالی.
بنده و تمامی دوستان اتفاق نظر داریم که Softlayer بی شک عالی هست ولی خدمتون عرض کنم که طرفداری کورکورانه نبوده و شبکه و کیفیت XLhost در حد اندازه ای هست که شما نخوای با صنعت خودرو سازی ایران مقایسه کنید!
و بنده فکر میکنم تشخیص جایگاه شما برای ابراز نظرتون در رابطه با دیتاسنتر رو دوستان بهتر بتونند تشخیص بدهند.(حداقل اگر بنده در این جایگاه نباشم).
شرکت نوین ارتباط تابان آپادانا شماره ثبت 57861ارائه سرور مجازی از کشور ایران،آمریکا،آلمان،انگلیس ،فرانسه با قیمت عالی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)