-
August 20th, 2013, 19:57
عضو انجمن
یک اسکریپت وبلاگ دهی رایگان
سلام راستش من میخوام یه سایت وبلاگدهی بزنم ولی خب سرمایه ندارم برای این که پول بدم اسکریپت بنویسن آیا کسی هست اسکریپتی مثل بلاگفا و یا میهن بلاگ و رزبلاگ نداره بهم بده ما براش تبلیغات گسترده میکنیم یا آیا کسی هست که برامون طراحی کنه وما بجاش براش تبلیغات گسترده کنیم ما کسیو داریم که بعد از یه مدتی میاره اول گوگل سایتمونو و رتبشو میاره پایین پس تبلیغات خیلی موثره پس اگه کسی هست همینجا اعلام کنه
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233
-
-
August 20th, 2013 19:57
# ADS
-
August 20th, 2013, 20:41
عضو انجمن
پاسخ : یک اسکریپت وبلاگ دهی رایگان
P30CLOUD ::
Cloud Host , VDS , Cloud Reseller , SMS Panel ::
-
تعداد تشکر ها ازp30cloud به دلیل پست مفید
-
August 20th, 2013, 21:18
از وردپرس استفاده کنید .
اگه خواستید ما براتون با هزینه خیلی اندک انجام میدیم.
-
-
August 20th, 2013, 21:18
عضو جدید
سلام
من همه اینارو تست کردم همشون بالاخره باگی ،مشکلی یا چیز دیگه ای دارن مثلا این بلا گفا دیتابیس نداره یا تک بلاگ نصب نمیشه و ...
-
-
August 20th, 2013, 21:24
عضو انجمن
شما به راحتی میتونید با وردپرس این کار رو انجام بدید اما اگر خواستید اسکریپت خودتونو طراحی کنید هزینه داره
اسکریپت های رایگان خیلی مشکل دارن خودمن خیلیارو امتحان کردم که مشکل داشتن مثل عدم اتصال دامین
-
-
August 20th, 2013, 21:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehrabrajabi
سلام
من همه اینارو تست کردم همشون بالاخره باگی ،مشکلی یا چیز دیگه ای دارن مثلا این بلا گفا دیتابیس نداره یا تک بلاگ نصب نمیشه و ...
بله در اینکه شکی نیست
اگر نیاز به یک چیز حرفه ای هست باید بدن از بیس بنویسن واسشون
اما وردپرس به نظرم بهتر از همگی هستش
P30CLOUD ::
Cloud Host , VDS , Cloud Reseller , SMS Panel ::
-
-
August 22nd, 2013, 09:50
عضو انجمن
خب اوین سوالمو بکن این که اگه بخوایم بنویسیم چقدر هزینش میشه؟؟ و سوال دوم این که کسی هست به صورت اسپانسری برای ما درست کنه و ماهم تبلیغات در همان سایت به صورت گسترده و تبلیغات ایمیلی براشون انجام میدیم چرا که یکی از همکاری های ما تو کار تبلیغات هستن و تبلیغات میکنن حرفه ای
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
-
-
August 22nd, 2013, 10:30
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
loox2music
خب اوین سوالمو بکن این که اگه بخوایم بنویسیم چقدر هزینش میشه؟؟ و سوال دوم این که کسی هست به صورت اسپانسری برای ما درست کنه و ماهم تبلیغات در همان سایت به صورت گسترده و تبلیغات ایمیلی براشون انجام میدیم چرا که یکی از همکاری های ما تو کار تبلیغات هستن و تبلیغات میکنن حرفه ای
من خودم یک سیستم بلاگدهی زدم با وردپرس اینم ادرسش هست اگه خواستید میتونم با هزینه خیلی کمی براتون راه اندازی کنم.
تکست بلاگ
ایمیل:mehrabrajabi@ymail.com
-
-
August 22nd, 2013, 10:37
عضو انجمن
راستش اینو دوست نداشتم منظور من از طراحی طراحی مثل بلاگفا یا رزبلاگ .و یا مثل این هارو میگم
-
-
August 22nd, 2013, 10:48
عضو جدید
دوست عزیز. اگه کار خوب میخوای باید هزینه خرج کنی. نمیشه بدون هزینه به جایی رسید . خیلیا بودن با اسکریپت های رایگان شروع کردن ولی به محض اینکه یه مقدار پیشرفت کردن از هم پاشیدن .
به نظر من بهترین گذینه وردپرس هست چون باگ نداره و رایگانه .
کسی هم نمیاد اسکریپتی که خودش نوشته و نزدیک به دو میلیون قیمتشه رو بده مجانی
-