-
August 20th, 2013, 17:34
پاسخ : اسکریپت رایگان VirtualFreer ویرایش JayPalEdition با امکانات رایگان
با سلام خدمت شما،

نوشته اصلی توسط
__coma__
Fatal error: Uncaught exception 'SmartyCompilerException' with message 'Syntax Error in template "/home/hgnabtjn/public_html/np24.ir/shop/templates/templates/index.tpl" on line 2 "{include file=\'header.tpl\' title=$config.config_site_title description=$config.config_site_description index=1}" - Unexpected "\"' in /home/hgnabtjn/public_html/np24.ir/shop/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php:441 Stack trace: #0 /home/hgnabtjn/public_html/np24.ir/shop/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(2889): Smarty_Internal_TemplateCompilerBase->trigger_template_error() #1 /home/hgnabtjn/public_html/np24.ir/shop/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_templateparser.php(2954): Smarty_Internal_Templateparser->yy_syntax_error(10, '\') #2 /home/hgnabtjn/public_html/np24.ir/shop/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_smartytemplatecompiler.php(51): Smarty_Internal_Templateparser->doParse(10, '\') #3 /home/hgnabtjn/public_html/np24.ir/shop/include/libs/smarty/sysp in /home/hgnabtjn/public_html/np24.ir/shop/include/libs/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 441
لطفا" در رابطه با پیام بالا کمی توضیح دهید و یا آدرس فروشگاه و اطلاعات مدیریت را پیام خصوصی کنید.

نوشته اصلی توسط
asousharj
با سلام
من با ارسال ایمیل محصول مشکل دارم
وقتی خریدار پرداخت رو انجام میده ایمیلی براش نمیره و توصفحه خرید این پیغام نمایش داده میشه
Could not instantiate mail function.
پلاگین ارسال ایمیل محصول رو فعال کردم و تنظیمات رو وارد کردم
راهنمایی بفرمایید لطفا
با شکر
متاسفانه به صورت دقیق نمیتوان راهنمایی کرد. به احتمال زیاد مشکل از کلاس های ارسال ایمیل می باشد.
پیروز باشید
-
-
August 20th, 2013 17:34
# ADS
-
August 22nd, 2013, 09:56
سلام ببخشيد من اين اسكريپت رو روي ورژن 1.57 فرير نصب كردم متاسفانه درگاه رو واسم نشون نميده و به خاطر همين نميتونه بره به صفحه پرداخت
3 درگاه كه توي پلاگين بود ثبت كردم اما بازم قسمت درگاه پرداخت توي صفحه اصلي خاليه
ممنون ميشم جواب بدين
-
تعداد تشکر ها از majeed به دلیل پست مفید
-
August 22nd, 2013, 13:31

نوشته اصلی توسط
majeed
سلام ببخشيد من اين اسكريپت رو روي ورژن 1.57 فرير نصب كردم متاسفانه درگاه رو واسم نشون نميده و به خاطر همين نميتونه بره به صفحه پرداخت 3 درگاه كه توي پلاگين بود ثبت كردم اما بازم قسمت درگاه پرداخت توي صفحه اصلي خاليهممنون ميشم جواب بدين
با سلام خدمت شما،
مشکل از دیتابیس می باشد.
در آخرین نسخه، ترتیب درگاه های پرداخت به دیتابیس اضافه شده است.
شما یا باید کد نمایش درگاه ها را تغییر دهید و یا دیتابیس خود را ترمیم نمایید.
موفق باشید
-
-
August 24th, 2013, 14:51
عضو جدید
سلام. نسخه جدید کی میاد؟ خیلی وقته منتظریم
-
تعداد تشکر ها از kaka22_milan به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2013, 17:09

نوشته اصلی توسط
kaka22_milan
سلام. نسخه جدید کی میاد؟ خیلی وقته منتظریم
با سلام خدمت شما،
به دلیل اینکه تغییرات جدید و جدید و منحصر به فردی در نسخه 0.9.9 انجام نشده، این نسخه به صورت عمومی ارائه نمی شود.
لطفا" کمی صبر نمایید تا اولین نسخه اصلی و رسمی، یعنی نسخه 1.0.0 (پس از استفاده و بررسی کاربران و به همراه آخرین پلاگین از بانکهای مختلف سیستم "درگاه پرداخت اینترنتی جی پل") ارائه گردد.
موفق باشید
-
-
August 24th, 2013, 23:55
سلام،
تصاویر و توضیحات پست اول به روز رسانی شد.
فروشندگانی که اسکریپت را نصب نموده و یا از آن استفاده می کنند، لطفا" در نظرسنجی شرکت کنند.
موفق باشید
-
-
August 24th, 2013, 23:58
عضو انجمن
میشه به این صورت صفحه اصلی اسکریبت فریر رو تغیر بدین مثل این سایت سرویس پرداخت اینترنتی ایمان
-
تعداد تشکر ها از n4ser به دلیل پست مفید
-
August 25th, 2013, 00:38

نوشته اصلی توسط
n4ser
با سلام خدمت شما،
متاسفانه خیر! امکان تغییر صفحه به این شکل وجود ندارد!
زیرا این نوع طراحی، مصرف کاملا" خصوصی داشته و چیدمان و وضعیت مناسبی برای یک فروشگاه را ندارد.
تنها کاری که میتوان انجام داد، اضافه کردن فیلد توضیحات به بخش اطلاعات تماس و تغییر عنوان آن به اطلاعات می باشد.
پس از اضافه شدن فیلد توضیحات، به راحتی میتوانید با تغییر در قالب صفحه اصلی، دقیقا" همان چیزی که مثال زدید را داشته باشید.
شاد باشید
-
-
August 27th, 2013, 00:28
-
تعداد تشکر ها از hoosha به دلیل پست مفید
-
August 27th, 2013, 02:02

نوشته اصلی توسط
hoosha
با سلام
فریر من ورژن ۱.۵۷ بوده بعد از اپلود اسکریپت شما تو هاستم با مشکلی مواجعه شدم. بعد از انتخاب محصول مینویسه چیزی برای نمایش وجود ندارد. راه حلی داری به ما بدی دوست عزیز ؟

با سلام خدمت شما،
این قابلیت به قالب اضافه شده است.
در صورتی که محصولی وجود نداشته باشد، این پیام نمایش داده خواهد شد.
برای حل مشکل، فایل index.tpl را ویرایش و کد اضافه شده را حذف نمایید.
موفق باشید
-