نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 110

موضوع: سرور مجازی رم 2 گیگ فقط 17 هزار تومان ثابت | 1 گیگ فقط 14 هزار تومان

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی رم 2 گیگ فقط 17 هزار تومان ثابت | 1 گیگ فقط 14 هزار تومان

آفر رم 1 گیگابایت به اتمام رسیدقبل از خرید با پشتیبانی برای موجودی تیکت بزنید ( فقط برای آفر رم 1 گیگ)
    تحویل سرویس حداکثر تا 24 ساعت میباشد

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی رم 2 گیگ فقط 17 هزار تومان ثابت | 1 گیگ فقط 14 هزار تومان

خوب سلام مجدد عرض میکنم.

کل داستان من با این آقای پور مهدوی رو میتونید توی این عکس ببینید :

http://uploadtak.com/images/o4695_madrak_1.jpg

در آخر میتونید ببینید که ایشون هیچ پاسخی به بنده نداشتن که بدن حتی با وجود اینکه مدارکی رو هم که خواسته بودن ( که البته انتظارش رو هم نداشتن که من داشته باشم ! ) براشون قرار دادم.
    بعد از اینکه دیدم ایشون هیچ پاسخی نمیدن تیکت جدیدی باز کردم و مجددا درخواستم رو مطرح کردم و باز هم با عدم پاسخگویی از جانب ایشون مواجه شدم که میتونید ببینید :
    برخورد ایشون نشان دهنده عدم پذیرش مسئولیت ایشون هست و از زیر بار مسئولیت خیلی راحت شونه خالی میکنن !

http://uploadtak.com/images/a5194_madrak_2.jpg

امیدوارم اینبار از شما یک پاسخ منطقی بشنوم آقای پور مهدوی, البته اگر حیات تجاریتون توی این انجمن برای حائز اهمیت هست.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    12 پست

به به !!!!

آقای پورمهدوی چه حرکت قشنگی انجام دادین !
    میبینم که تیکتهایی که به ضررتون بوده رو حذف کردید و نمیدونستید که من قبل از این قضیه این فکر به ذهنم رسیده بود که شما امکانش هست همچین کاری رو انجام بدید !!!
    از صفحه اسکرین شات داشتم !!

شما کاملا با این کار شخصیت خودت رو نشون دادی !!!

قابل توجه دوستان:
    این صفحه رو من دیروز باز کردم و باز گذاشتم تو فایر فاکسم :

http://uploadtak.com/images/u6574_madrake_3.jpg

اینم همون صفحه تیکت ها هست که همین الان باز کردم و دیدم که اون تیکتهایی که به ضررشون بوده رو حذف کردن که من از قبل چون باز داشتم اسکرین شاتش رو گذاشتم اینجا براتون:

http://uploadtak.com/images/d1128_madrake_4.jpg

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    65 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bvaredi نمایش پست ها
    خوب سلام مجدد عرض میکنم.

کل داستان من با این آقای پور مهدوی رو میتونید توی این عکس ببینید :

http://uploadtak.com/images/o4695_madrak_1.jpg

در آخر میتونید ببینید که ایشون هیچ پاسخی به بنده نداشتن که بدن حتی با وجود اینکه مدارکی رو هم که خواسته بودن ( که البته انتظارش رو هم نداشتن که من داشته باشم ! ) براشون قرار دادم.
    بعد از اینکه دیدم ایشون هیچ پاسخی نمیدن تیکت جدیدی باز کردم و مجددا درخواستم رو مطرح کردم و باز هم با عدم پاسخگویی از جانب ایشون مواجه شدم که میتونید ببینید :
    برخورد ایشون نشان دهنده عدم پذیرش مسئولیت ایشون هست و از زیر بار مسئولیت خیلی راحت شونه خالی میکنن !

http://uploadtak.com/images/a5194_madrak_2.jpg

امیدوارم اینبار از شما یک پاسخ منطقی بشنوم آقای پور مهدوی, البته اگر حیات تجاریتون توی این انجمن برای حائز اهمیت هست.
    دوست عزیز شما مدارک کافی رو دارید می تونید ازشون شکایت کنید در این عکس ها همه چیز معلوم هست
    Telegram:@khanbaba0041

5. تعداد تشکر ها از tabrizcity به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tabrizcity نمایش پست ها
    دوست عزیز شما مدارک کافی رو دارید می تونید ازشون شکایت کنید در این عکس ها همه چیز معلوم هست
    با این کار آخری که ایشون انجام دادن 100% اینکار رو میکنم !
    پست شماره 71 رو مشاهده کنید تا منظورم رو متوجه بشید بزرگوار.

7. تعداد تشکر ها از bvaredi به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    84
    تشکر شده در
    65 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bvaredi نمایش پست ها
    با این کار آخری که ایشون انجام دادن 100% اینکار رو میکنم !
    پست شماره 71 رو مشاهده کنید تا منظورم رو متوجه بشید بزرگوار.
    دوست عزیز بهتره قبل از سرویس گرفتن از بعضی ها سابقیه کاریشون و میزان کیفیت هاشون رو اول بسنجید بعدا سرویس بگیرید ولی در هر حال حق با شماست
    Telegram:@khanbaba0041

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    12 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tabrizcity نمایش پست ها
    دوست عزیز بهتره قبل از سرویس گرفتن از بعضی ها سابقیه کاریشون و میزان کیفیت هاشون رو اول بسنجید بعدا سرویس بگیرید ولی در هر حال حق با شماست

بله درسته متاسفانه من چوب بی تجربیگیم رو در این مورد خوردم ولی ازونجاییکه من تنها نیستم در این مورد اون دوست دیگمون هم که شکایت کنن و کلاسه پرونده همدیگه رو توی شکایت مطرح کنیم قضیه بیخ پیدا میکنه و سریعتر پیگیری میکنند.
    ضمن اینکه این دوستمون آقای مهدوی هم مجبور خواهد بود که به شهری تشریف بیارن که ازشون شکایت شده و از اونجایی که ایشون ساکن لاهیجان هستن یه هوایی هم میخورن بهشون خوش میگذره حسابی !

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)