-
August 17th, 2013, 17:56
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازآگونیس به دلیل پست مفید
-
August 17th, 2013 17:56
# ADS
-
August 19th, 2013, 17:51
عضو انجمن
پاسخ : فرصت استثنایی برای خرید سرور مجازی ، فقط روزی 500 تومان! ( لوکزامبورگ"هلند" ، آلمان ، چک ، آمریکا و ... ) ، تضمین کیفیت و سرعت

نوشته اصلی توسط
siamak87
سرعت عمل در تحویل سرویس بسیار عالی بود
کانفیگ بسیار عالی و سریع انجام شد مثل گذشته
من 2 سال پیش هم مشتری آگونیس بودم
اون موقع هم جز بهترین های وب هاستینگ بود الان هم هست
پینگ سرور هم عالیه سرعت سیستم عامل هم با نصب سی سی و کانفیگ های دیگه هیچ جوره افت نکرده
به والله من تو این 3 سال که در وب هاستینگ تالک خرید کردم هیچ وقت بیخود بی جهت تعریف تمجید نکردم
موفق باشی agonis عزیز
سلام
بسیار بسیار سپاس گذارم از فیدبک شما ، انشالله بتونیم لطف شما رو با کیفیت و پشتیبانی خوب جبران کنیم
-
تعداد تشکر ها از آگونیس به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2013, 21:26
پاسخ : فرصت استثنایی برای خرید سرور مجازی ، فقط روزی 500 تومان! ( لوکزامبورگ"هلند" ، آلمان ، چک ، آمریکا و ... ) ، تضمین کیفیت و سرعت
سلام من یه سرویس 512 سفارش دادم 
فقط سایتتون با نت شاتل باز نمیشه با ...شکن باز کردم ولی با مخابرات باز میشه راحت!
-
-
August 19th, 2013, 21:29
یک سرویس 2گیگ رم p3 گرفتم (تست هم برای یک روز دادن ) (البته من واقعا خریدار بودم :D) بسیار باحوصله جواب میدن سرویساشون همه چیزش اختصاصیه سرعت دانلود هم 20مگ با بیشتر سایت ها بود(خارجی) و در کل همه چیزش عالیه از پشتیبانی تا قیمت و منابع اختصاصی
با تشکر از سرویس عالیتون آگونیس
-
-
August 19th, 2013, 21:34
عضو جدید
سرویس هاشون اگه خوبه ما بگیریم !!
-
-
August 19th, 2013, 22:39
از کاربرانی که گرفتند راضی هستند که ما سفارش بدیدم
-
-
August 19th, 2013, 23:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
meysam_em
سلام من یه سرویس 512 سفارش دادم

فقط سایتتون با نت شاتل باز نمیشه با ...شکن باز کردم ولی با مخابرات باز میشه راحت!
سلام عزیز ، بخاطر هاست ایران هستش این مشکل
ممنون از سفارش ، بزودی تحویل می دهیم
-
-
August 19th, 2013, 23:20
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
redhost
سرویس هاشون اگه خوبه ما بگیریم !!
سلام عزیزان
فیدبک ها در همین انجمن هست می تونید ملاحضه کنید و تصمیم بگیرید
-
-
August 19th, 2013, 23:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ftp
از کاربرانی که گرفتند راضی هستند که ما سفارش بدیدم
سلام عزیزان
فیدبک ها در همین انجمن هست می تونید ملاحضه کنید و تصمیم بگیرید
-
-
August 20th, 2013, 10:35
سرور من رو تحویل دادن از لحاظ سرعت بسیار عالی هست سرور
ممنون
-
-
August 20th, 2013, 14:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
meysam_em
سرور من رو تحویل دادن از لحاظ سرعت بسیار عالی هست سرور
ممنون

ممنون از فیدبک شما گرامی
-