نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 239

موضوع: شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    949
    تشکر تشکر شده 
    2,076
    تشکر شده در
    1,337 پست

پیش فرض پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

بحث ما این بود که جناب عسگرپور کوتاهی کرده ! حالا به هر دلیلی . سرویسیو که میتونستیم با کمک هم نگه داریم به خاطر کوتاهی ایشون از دست دادیم .
    کوتاهی نشده! کلیه خواسته های شما توی تیکت ها انجام شده!

ایشون شاید کلاهبردار نباشه ، اما تا قبل از این ماجرا اطلاعات کاربرانش براش پشکل ارزشی نداشت !
    ارزش داشت عزیز! ولی ازطریفی هم گفته بودم سرورم بکاپ نداره به این امید که کاربران فکر بکاپ خودشون هستند!

اگه هارد سرور میسوخت یا هر بلای دیگه ای من قبول میکردم این کوتاهیو از سمت خودمو، اما ایشون که به اندازه یه پورشه تو حسابشون پول دارن و سود یه ماهه این کارو تو یه روز در میارن حاضر نشدن 3 میلیون بدن و اطلاعات کاربرانشون رو که 20 وی پی اس بوده رو نگه بدارن !
    واقعا فکر میکنی من پول سرور رو ندادم؟

نه عزیز هیچ ربطی به پول سرور نداره وگرنه مریض نبودم این رو منتقل بدم روی سرور های قرانسه

این مشکل فقط وفقط برای این بوده که دیتناسنتر بدلیل ابیوز های زیاد سرور مارو کنسل کرده و تا اخرین لحظه با خسارت میخواسته سرور رو فعال کنه!
    من حتی پولی که از این سایت در میاد خرج همین سایت میکنم پولی از بیرون براش اضافه نمیکنم
    هزنیه این سرور هم برای خرید سرور های جایگزین رفته بود و پولی نبود که به رد استیشن بدم

شما گفتید میدید هزینه سرور رو که سرورو بدم به خودتون منم توی همین کار کمکتون کردم !

هزینه بک آپ صیغه ای هست که به تازگی از این سرور فروشی ! باب شده . و دلیلش هم پریدن اطلاعات چند کاربر توی چند ماهه گذشته و معترض شدن اونا بوده .
    هیچ شرکتی از وی پی اس بکاپ نمیگیره!

من 2 سال کامل تو کل تاپیک های ایشون این فردو تایید کردم اما این دفعه اخر با توجه به مستندات و دیکرد توی پاسخشون و از دست رفتن سرور مجبور شدم تاپیکشون رو شلوغ کنم.
    شما از کم کاری خودت داری رنج میبری و میخوای هرجور شده من رو مقصر کامل نشون بدی!

2. تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)