نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 239

موضوع: شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید fathipours1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    254
    تشکر شده در
    181 پست

پیش فرض پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

نقل قول نوشته اصلی توسط mehran00007 نمایش پست ها
    دوست دارم چند تا سوال ازت بپرسم ؟

چند ساله پشته نت میشینی ؟

با چندتا وب مستر کار کردی ؟

به نظرت اگه یه نفر به خاطره سرویسی که داده و مشکل براش به وجود اومده بیاد یه همچین تاپیکی بزنه بخواد خسارت بده چه جور آدمیه ؟

یه کلاهبرداره ؟

تجربه به من نشون داده یه کلاهبردار هیچ وقت همچین کاری نمی کنه یا اگرم میکنه تا این حد پیگیر نمی شه !

من کل نت و زیر رو کردم دیدم هیچ شرکتی با این قیمت سرویس رو نمی ده یا اگرم میده تضمین برای سرورت نمیده !

اگه شما یه بک آپ بگیری دیگه کارت به اینجاها نمی کشه !

حتی بهترین شرکت ها هم بک آپ میگیرن از اصلاعات مشتریشون میگیرن

ولی وی پی اس فارس به علت قیمت های پایین سرور هزینه ی بک آپ رو به صورت جدا دریافت می کنه !

لطفا به پستم جواب ندبد چون قانع نمی شم و نخواهم شد !

بدرود !
    همونجور که وقتی با شایان رفاقت داشتم الان در غیاب دوستم پاسختون رو میدم.

حداقل 6 ساله وب مستر هستن . خیلی بیشتر از چیزی که فکرشو میکنی با وب مستر ها کار کردن .
    به جرات میتونم بگم انشالله پروژه های جدیدمون بالا بیاد میتونید وسعت پیشرفت فکری این وب مستر روی توی نت ایران و یا حتی جهان یه الگو برای خودتون قرار بدید !

بحث ما این بود که جناب عسگرپور کوتاهی کرده ! حالا به هر دلیلی . سرویسیو که میتونستیم با کمک هم نگه داریم به خاطر کوتاهی ایشون از دست دادیم .

ایشون شاید کلاهبردار نباشه ، اما تا قبل از این ماجرا اطلاعات کاربرانش براش پشکل ارزشی نداشت !
    قیمتاشون تکه و یکی از چند دلیلی که از ایشون سرویس گرفته بودم همین قیمت مناسبشون بود .
    اگه هارد سرور میسوخت یا هر بلای دیگه ای من قبول میکردم این کوتاهیو از سمت خودمو، اما ایشون که به اندازه یه پورشه تو حسابشون پول دارن و سود یه ماهه این کارو تو یه روز در میارن حاضر نشدن 3 میلیون بدن و اطلاعات کاربرانشون رو که 20 وی پی اس بوده رو نگه بدارن !
    هزینه بک آپ صیغه ای هست که به تازگی از این سرور فروشی ! باب شده . و دلیلش هم پریدن اطلاعات چند کاربر توی چند ماهه گذشته و معترض شدن اونا بوده .

جواب دادم قانع نشید یا برمیگرده به نحوه ی مزخرف توضیح دادن من یا هم درک خودتون! .

من 2 سال کامل تو کل تاپیک های ایشون این فردو تایید کردم اما این دفعه اخر با توجه به مستندات و دیکرد توی پاسخشون و از دست رفتن سرور مجبور شدم تاپیکشون رو شلوغ کنم.
    شما هم موفق باشی

2. تعداد تشکر ها ازfathipours1 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)