نقل قول نوشته اصلی توسط tst89 نمایش پست ها
من هر دوی مطالبی که شما بیان کردید رو دیدم ، به نظر میاد داشتن سابقه مثلا 3 ساله یا چند سال کمتر و بیشتر برای یه عده توهم ایجاد کرده که خدای وی پی اس و شبکه و ویندوز و لینوکس هستن ، ایشون خوبه گفتن که شماره کارت بدید تا مانی بک کنند براتون ولی شما بازم با دادن شماره کارت ایشون رو مجدد زیر سوال بردید و به شخصیتشون توهین کردید ، توقع داشتید بیایند و جلوی شما تعظیم کنند با این شیوه نگارشیتون؟

متاسفانه وقتی یه عده سودجو که فکر فروش اکانت های عبور از شبکه قانونی اینترنت کشور هستن وارد این حرفه میشن و میخوان با پرداخت پول کم و زیاد وی پی اس دریافت کنند ، بایست شاهد همچین مطالب و تیکت هایی باشیم، اینجا تاپیک فروش ایشون هست و شما به راحتی به خودتون اجازه میدید محیط کسب ایشون رو متشنج کنید و به اصطلاح آب رو گل آلود کنید تا ماهی خودتون رو بگیرید.
این که شما روی سرورتون کار کردید و حالا سرور داون شده و بک آپ نداشتید از کارهاتون مقصر ایشون نبودن ، در وهله اول این هم به خودتون برمیگرده.
من ادعای خدا بودن نکردم عزیز اما مثل شما هم ساده نیستم...
در ضمن حرف خودتون رو بفهمید که چی میگین من سایتی کاملا قانونی ثبت شده در سایت ساماندهی با دامنه ir دارم و تحمت زدن اصلا خوب نیست
من طبق قیمتی که اشون گفتن پول دادم و اصلا خساستی در دادن هزینه نداشتم
خودشون هم میدونن در بین 2نوع قیمت کدوم رو انتخاب کردم
پس لطفا خودتون رو کاسه داغتر از آش نکنید یا خودشون هستین یا واقعا نمیدونید...