-
August 19th, 2013, 14:54
پاسخ : شفاف سازی مشکلات - وی پی اس فارس - شایان عسگرپور

نوشته اصلی توسط
par30
من 1 سال پیش 6 ماه از ایشون سرویس میگرفتم در این 6 ماه واقعا کلافه شدم یکدفه سرورشون 4 روز خاموش میشد یا اطلاعات پاک میشد 2 بار اطلاعات من رو نابود کرد خواشا بن دایم کنید
مدرک؟
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2013 14:54
# ADS
-
August 19th, 2013, 15:02
صحبت نهایی :
مدیریت محترم صحبت ها مشخص هست
من برای رفع مشکل جناب کارگر میتونم نویسنده بگیرم و همه پست هارو ترمیم کنم
جناب امید هم که توی سایت به اسم علی هستند اقدام به فحاشی کردند ایشون هم هروقت معظرت خواهی کردند میتونند تیکت بدند برای سرویس یا برگشت پول
باقی کاربران هم هرکی شاکی هست با مدرک حرف بزنند تا توضیح بدم
شما داور هستید میتونید تشخیص بدید که ایا من فعالیت داشته باشم یا نه
خواهش میکنم بیشتر از این طولانی نکنید چون بیشتر تایمم رو باید اینجا بزارم توی پاسخ گویی در سایت لطمه وارد میشه به من
با تشکر
-
-
August 19th, 2013, 15:03
عضو انجمن
خواهشا چرت نگو واسه 1 سال پیشه و خودتم میدونی این مشکلات بوده خودتم بزنی نفهمی همه میدونن تو کی هستی از اول همه با تو مشکل داشتنه من نمیدونم چرا مدیر سایت هاستینگ تالک چرا تا الان به شما اجازه کار و تبلیغ در این انجمن به شما داده!!!!!! سرور من کل اطلاعاتش پروندی بعد از 4 روز اومده تو سایتش 6 هزار تومان بعنوان خسارت میده این 6 هزار تومان از فوش هم بدتره
-
تعداد تشکر ها از par30 به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2013, 15:03

نوشته اصلی توسط
PENOIL
یک چیزی هست به اسم تی پی لینک ۳ جی روتر خیلی دستگاه عیجیبی نمیدونی! سیمکارت رو توش میزاری تنظیمش میکنی اینترنت همراه رو برات به صورت وایرلس میکنه میتونی با گوشی لپتاپ وصل بشی
منم از همین دستگاه ها خریدم و واقغا حیرت اوره نه؟ این توی جاده اتوبان تهران کرج بودم که با ایشون چت کردم راستی بعضی گوشی های اندروید هم این قابلیت رو داره ! کمی به روز باشید
وی پی ان هم کار نکنه ****** هست عزیز! ( وی پی ان ایران کار میکنه توی گوگل سرچ کن - ال ۲ تی پی هم کار میکنه - فقط برای اطلاع )

نوشته اصلی توسط
PENOIL
شما بهتره اول یاد بگیرید چطوری برخورد کنید و بعدا نسبت به خرید سرور اقدام کنید و تا وقتی بابت خرف هاتون معظرت خواهی نکنید نه سروری بهتون داده میشه و نه پولی برگشت داده میشه
بچه اون تویی که باید یاد بگیری چطوری کار کنی و با پول حروم اخرش گیر میافتی ،من دیگه نه سرور میخوام نه پول همین قدر که داری رسواتر میشی برام کافیه برو اول کلاس اکابر بشین یکم املات خوب بشه "معظرت نیست و معذرت " میدونم دلت میخواد زودی ولدار بشی ولی با پول مردم اخرش جات ته چاه است حالا من بلد نیستم بقیه چی برو بچه با پول حروم هیچ کس به هیچ جا نرسیده مخصوصا تو که یکی مثل من دنباش هست
-
تعداد تشکر ها از omid.m به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2013, 15:07

نوشته اصلی توسط
par30
خواهشا چرت نگو واسه 1 سال پیشه و خودتم میدونی این مشکلات بوده خودتم بزنی نفهمی همه میدونن تو کی هستی از اول همه با تو مشکل داشتنه من نمیدونم چرا مدیر سایت هاستینگ تالک چرا تا الان به شما اجازه کار و تبلیغ در این انجمن به شما داده!!!!!! سرور من کل اطلاعاتش پروندی بعد از 4 روز اومده تو سایتش 6 هزار تومان بعنوان خسارت میده این 6 هزار تومان از فوش هم بدتره
مشکلات برای همه پیش میاد
با مدرک حرف بزنید تاحرف های شمارو باور کنم و جواب بدم بهتون
-
-
August 19th, 2013, 15:11

نوشته اصلی توسط
omid.m
بچه اون تویی که باید یاد بگیری چطوری کار کنی و با پول حروم اخرش گیر میافتی ،من دیگه نه سرور میخوام نه پول همین قدر که داری رسواتر میشی برام کافیه برو اول کلاس اکابر بشین یکم املات خوب بشه "معظرت نیست و معذرت " میدونم دلت میخواد زودی ولدار بشی ولی با پول مردم اخرش جات ته چاه است حالا من بلد نیستم بقیه چی برو بچه با پول حروم هیچ کس به هیچ جا نرسیده مخصوصا تو که یکی مثل من دنباش هست
شما نمیخواد به املای من گیر بدی عزیزم
ادرس هم بهتون دادم برید شکایت کنید اگر کار اشتباهی انجام دادم من رو دادگاهی کنید
و من هم این هارو توی دادگاه میارم و اگر نتونستید ثابت کنید ازتون شکایت میکنم
الان هم اگر پولت رو میخوای توسایت تیکت بده معظرت خواهی کن تا کامل برات برگشت بزنم وگرنه تا ۱۰ سال دیگه هم اینجا یا هرجای دیگه در مورد من هرچی بگی هیج اهمتی برام نداره و هیچ پولی بهت نمیدم تا وقتی ومعظرت خواهی نکنی
-
-
August 19th, 2013, 15:11
عضو انجمن
مشکلات برای همه پیش میاد
با مدرک حرف بزنید تاحرف های شمارو باور کنم و جواب بدم بهتون
حالا باور کنی یا نکنی چه فرقی در حال من داره یعنی میخوای خسارت 1 سال پیش بدی ؟ من هدفم اگاه ساختن مردم و عدم خرید از شماست
-
تعداد تشکر ها از par30 به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2013, 15:13
عضو دائم
یالا معظــــرت خواهی کن
بگو معظرت می خوای - معظرت
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2013, 15:14

نوشته اصلی توسط
par30
حالا باور کنی یا نکنی چه فرقی در حال من داره یعنی میخوای خسارت 1 سال پیش بدی ؟ من هدفم اگاه ساختن مردم و عدم خرید از شماست
بدون مدرک من هم میتونم بگم تو داداش منو زدی با چاقو کشتی ؟ کسی هست باور کنه؟
-
-
August 19th, 2013, 15:15

نوشته اصلی توسط
viasky
یالا
معظــــرت خواهی کن
بگو معظرت می خوای - معظرت
چه معظرت چه معضرت چه معزرت چه معذرت
ایشون توهین کرده