حرف شما متین ، شما پرسیده بودید راه ارتباطی من گفتم زیاد هم دور از دسترس نبودم و مثال زدم براتون !یک شرکت به من بگید توی هاستینگ که توی فیس بوک داره ساپورت میده
فقط یک شرکت ؟
ایا اطلاعات یه کاربر که نزدیک به 5 ساله باهاتون اشناست ارزشش رو نداشت توی فیس بوک یه پیغام بزارید ؟
اینم یه شماره دیگه که تا دیروز از بنده روشن بوده ، و این شمارم فقط 3 روز تو کل 4 ماه گذشته خاموش بوده .تا جایی که یادمه توی سال فقط 4روز روشن بوده !
شما واقعا توی جیمیل نمیتونستید میل بدید ؟ یا افلاین مسیج بزارید برای چت ؟واقعا این یه بهونست ؟ ایها الناس این بهونست ؟ یعنی کسی انلاین نباشه نمیشه برای پیغام گذاشت تو این موارد اورژانسی ؟عجب اینم بهونه شما هست برای اینکه بگید راه تماسی داشتید!
یاهو من دی اکتیو هست وگرنه با تمام وجود میزاشتم
آخرین پیغام شما نزدیک به 40 روز از تاریخ ارسالش گذشته . نکنه همون 40 روز گذشته میخواستید اینو بگید ؟
:D شما که باز میگید کی انلاین بودید ، حتما طرف باید آنلاین باشه تا شما بهش بگید سرورتون داره نابووووود میشه ؟ من دیگه حرفی ندارم!توی این 2ماهی که فیس بوک بودید جزو 2-3 باز انلاین بودن کی انلاین بودید میشه بگید؟
این مورد درسته ، شما 70 درصد اوقات ساپورت تلفنی ندارید ، یاهوتونم که غیر فعال شده . و فقط ساپورتتون از طریق سایته .مسافرت شیراز بودم که بعد از وجود این مشکل با اولین پرواز به تهران اومدم و اولین ماشین به سمت منزل خودم برگشتم
همونطور که گفتم من 70 درصرد اوقات جواب تماس هیچ کس رو نمیدم مخصوصا زمانی که توی سایت هستم بخصوص ساعت 1شب!
اون شب همه خواب بودن اطراف شما و 6 ساعت بعد جواب تیکتو دادید . و بعد از تماس تلفنیتون قرار شد آرشیو گفتگو با دیتاسنتر رو بدید به بنده . اما شما تا 2 روز بعد هم حاضر نشدید این اطلاعات رو به من بدید و در عوض 3 روز بعد گفتید متنی رو که میخوام به دیتاسنتر بفرستم براتون بدم .! 3 روز سر این موضوع کش دادین !
من این حرف رو زدم درست! ایا دادم بهت ارشیو رو ؟ این مهمه دادم بهت یا بعدش گفتم نمیشه؟!
شما این حرف رو زدید ، اما چند ماه بعد که سرور رو گرفتم گفتید imdbdl از پیش شما رفته ! نگفتید اطلاعات رو نمیدید !
! مجبورم میکنید آرشیو گفتگوی شخصیمون رو بکشم بیرون . البته شاید بنده اشتباه برداشت کردماگر سن من 18 نبود منت شمارو نمی کشیدم که همونطرو که خودتون با پارتی و هزینه معاف شدید من رو هم کمک میکردید تا معاف بشم و بتونم شرکتم رو ثبت کنم !
![]()